ZVANIČNO: Potpisao Dejan Meleg!
Meleg sa Jevtovićem, Foto: Starsport©

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE I VOŠE

ZVANIČNO: Potpisao Dejan Meleg!

Meleg bi trebalo da nadomesti odlazak Vladana Danilovića u portugalski Nacional Madeiru, tako da je odlaskom novopečenog reprezentativca BiH ostala velika „rupa” u veznom redu premijerligaša iz grada na Vrbasu

Objavljeno: 11:21h

Dejan Meleg (26) nekadašnji fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde, koji je nekada igrao za slavni Ajaks, Kambur, Kajzerispor i Levadiakos novo je pojačanje banjalučkog Borca.

Crveno-plavi i ofanzivni vezista dogovorili su saradnju do kraja tekuće sezone uz mogućnost produžetka ugovora. Poslednja destinacija ovog fudbalera bio je niški Radnički.

Meleg je inače bio omladinski reprezentativac Srbije od kadetske, juniorske do mlade selekcije, a nastavio je niz pojačanja Banjalučana iz beogradskih večitih rivala, jer su pre njega na Topčideru bila sadašnji igrači Borca: Aleksandar Subić, Marko Jovanović i Goran Zakarić, svi bivši igrači Partizana.

Meleg bi trebalo da nadomesti odlazak Vladana Danilovića u portugalski Nacional Madeiru, tako da je odlaskom novopečenog reprezentativca BiH ostala velika „rupa” u veznom redu premijerligaša iz grada na Vrbasu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.