RADULOVIĆ SE OZBILJNO NAMEĆE: Zvezdino dete pokazalo zašto se od njega tek očekuju velike stvari!
Foto: Starsport©

talenat

RADULOVIĆ SE OZBILJNO NAMEĆE: Zvezdino dete pokazalo zašto se od njega tek očekuju velike stvari!

Slavlje crveno-belih iza juga Marakane

Objavljeno:

Još jednom su omladinci srpskog šampiona pokazali kakav potencijal poseduju i savladali Internacional 4:1 u okviru 14. kola Omladinske lige Srbije.

Prednjačio je talentovani Andrija Radulović sa dva gola, a pogađali su i Andrej Đurić i Mateja Bačanin.

Uprkos inicijativi u uvodnim minutima meča i prilikama koje su imali Đurić i Radulović, prvi su do pogotka stigli gosti, kada je najviši u skoku bio Vintonji i matirao Ćopića, a igrao se 15. minut.

U 24. minutu. Radulović je odigrao pas za Bačanina koji se fenomenalno zagradio i samo pustio da lopta nastavi svoj put, a upravo onaj od koga je akcija počela je stigao do nje i rutinski matirao Vranića udarcem u dalji ugao.

Do potpunog preokreta se stiglo već u 26. minutu kada je Radulović poslao fenomenalan centaršut iz prekida za Đurića, a naš kapiten snažno glavom matirao golmana gostiju.

foto: FK Crvena zvezda

Pokazao je Mateja Bačanin još jednom da ima fenomenalan “njuh” za gol. Bio je 50. minut meča kada je Lazić centrirao, lopta je zakačila nekoliko igrača Internacionala, potom se stvorila gužva u petercu, a tu je najsprtniji bio on postigao pogodak.

Ipak, nezaustavljiv je bio rođeni Kotoranin, a u 79. minutu je posle pasa Ćurića, ponovo, na sjajan način pogodio dalji ugao Vranića i postavio konačan rezultat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.