STANKOVIĆA BOLI JEDAN PORAZ: O tome ne vredi pričati, čujem se sa Mihom svaki dan, želim velike pobede!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

intervju

STANKOVIĆA BOLI JEDAN PORAZ: O tome ne vredi pričati, čujem se sa Mihom svaki dan, želim velike pobede!

- Dugačak je spisak lepih želja, ali ne bih ni dolazio na "Marakanu" da ne želim uspehe i velike pobede - ističe trener crveno-belih

Objavljeno:

Dejan Stanković je već devet meseci na klupi Crvene zvezde, a za to vreme je uspeo da osvoji šampionsku titulu, izbori Ligu Evrope i izgubi od Partizana u Kupu Srbije.

Na 26. zvanična meča ima 21. pobedu, što je veliki uspeh, ali Stanković želi da ostavi još mnogo traga na Marakani.

- Proletelo je vreme. Korona je dosta uticala na moje trenerske početke. Prvenstvo je prekinuto u martu, pa nastavljeno, kvalifikacije za Ligu šampiona igrale su se kasnije sa po jednom utakmicom. Mnogo je faktora koji su bili drugačiji nego ikada ranije pa smo se svi zajedno prilagođavali. Zadovoljan sam urađenim i verujem da će budućnost biti još lepša - rekao je u opširnom intervjuu za "Novosti".

Crvena zvezda je ispala od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što očigledno boli Stankovića.

- Rekao sam već da ne volim da komentarišem mnogo stvari koje su se desile. Ipak, siguran sam da bismo prošli Omoniju da smo imali dve utakmice i da bismo se posle toga ravnopravno borili sa Olimpijakosom za ulazak u Ligu šampiona. Samo što o tome sada ne vredi pričati.

Na pitanje da li je dobio neke savete od Murinja i Mihajlovića, Stanković je odgovorio:

- Sa Mihom pričam maltene svakog dana, i o životu i o fudbalu ali to su samo naši razgovori. Nisam se konsultovao sa Murinjom, ali vrlo dobro znam sve njegove trenerske principe i stavove tako da ću umeti da ih primenim kad za to dođe trenutak. Isto važi i za sve ostale trenere sa kojima sam radio i od kojih sam učio.

Stanković želi velike pobede i velike uspehe.

- Neka me pamte po pobedama, titulama i uspesima. Dugačak je spisak lepih želja, ali ne bih ni dolazio na "Marakanu" da ne želim uspehe i velike pobede.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.