STOJKOVIĆEV NAJISKRENIJI INTERVJU DO SADA: Neće nikad ni leći i vi to znate! Bilo šta da kažem, biće provokacija!
Vladimir Stojković, Foto: Starsport©

BEZ DLAKE NA JEZIKU

STOJKOVIĆEV NAJISKRENIJI INTERVJU DO SADA: Neće nikad ni leći i vi to znate! Bilo šta da kažem, biće provokacija!

- Osećam pripadnost Partizanu. Prođe decenija, a kao da je godinu dana - ističe golman crno-belih

Objavljeno:

Prošlo je deset godina od prelaska Vladimira Stojkovića u redove Partizana. Bez dileme, to je bio najkontroverzniji transfer u istoriji srpskog fudbala.

"Oprostite mi moju ružnu prošlost" je rečenica koja je obeležila bivšeg reprezentativca Srbije. Delije su bile surove prema Stojketu, a on je izdržao sve i postao ikona Partizana, sinonim za borbu za crno-bele boje.

Svestan je Stojković da nikada neće moći normalno da šeta Beogradom i da će uvek moći da naiđe na neprijatnu situaciju. On je u velikom intervju za MOZZART Sport bio iskren do srži.

foto: Starsport©

Na pitanje da li je angažman u Humskoj konačno „legao“, Stojković je odgovorio:

- Nije leglo. Ne možemo da se lažemo da jeste, kad nije. Neće nikad ni leći. I vi to znate.

Dva nivoa svesti. Najpre: kako ga javnost doživljava? Branio za reprezentaciju, inostrani klub ili Partizan, suočava se uglavnom sa nezadovoljnicima.

Nikada nije imao problem da kaže ono što misli, a njegove reči su bile pod posebnom lupom javnosti.

- Bilo šta da uradilm ili izgovorim, ispašće provokacija. Shvatiće kao hvalisanje ako kažem da se za dobrim konjem prašina diže, međutim, ne postoje moji neprimećeni gestovi ili izjave.

Drugi sloj je unutrašnji osećaj. Bitka sa samim sobom. Uverava da je završena čim je počela, da se s njom davno izborio.

Stojković je pokazao kako se gine sa grb, nije uvek bilo lako, ali je uvek davao svoj maksimum.

- Osećam pripadnost Partizanu. Prođe decenija, a kao da je godinu dana. Toliko su me dobro primili da sam posle nekoliko meseci primetio vezanost za crno-bele. Tri i po godine u prvom mandatu su proletele, dok sam pečalbario održavao sam kontakt sa klubom, gledao utakmice, bio na vezi sa Sašom Ilićem dok je ekipa u karantinu, trenirao u Zemunelu čekajući reprezentativna okupljanja... Poistovetio sam se sa Partizanom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.