SENZACIJA U REGIONU: Bosanci posle ispadanja u baražu daju otkaz Bajeviću! Bivši selektor Srbije preuzima Zmajeve?!
Foto: Starsport©

Šok

SENZACIJA U REGIONU: Bosanci posle ispadanja u baražu daju otkaz Bajeviću! Bivši selektor Srbije preuzima Zmajeve?!

Možemo reći da su ovo šokantne informacije

Objavljeno:

Bosna i Hercegovina je doživela, pa možemo reći debakl i veliko razočarenje, ispadanjem o Severne Irske posle lošijeg izvođenja penala u polufinalu baraža za EURO, a ceh tome bi mogao da plati selektor Dušan Bajević.

Legendarni stručnjak nije uspeo u onome zbog čega je doveden - da odvede "Zmajeve" na veliko takmičenje, a ispao je od ekipe koja je objektivno slabija i koju su prethodno tukli u oba meča u Ligi nacija.

U BiH već imaju i spremnog Bajevićevog naslednika, a to bi trebalo da bude niko drugo do Mladen Krstajić, bivši selektor Srbije, javlja portal "Vestiregiona.com".

foto: Starsport©

Krstajić je vodio Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a potom i u Ligi nacija kroz koju je izboren plasman u B diviziju, ali i učešće u baražu za EURO u kome je pod novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem, Srbija izbacila u polufinalu Norvešku i u borbi za odlazak na EP igraće protiv Škotske.

Međutim, Krstajiću su glave došle očajne igre u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gde smo doživeli poniženje protiv Ukrajine (5:0), pa je odmah posle meča protiv Litvanije smenjen i na mesto selektora doveden je Ljubiša Tumbaković.

Prema pisanjima medija prethodnih nedelja, Krstajić je navodno nedavno odbio bogatu ponudu da preuzme Al Sabab iz Bahreina, jer je želeo da se posveti proizvodnji rakije za domaće i svetsko tržište.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.