KAKVA BOMBETINA U HUMSKOJ! Partizan dobio najveće pojačanje ovog leta! Grobari će biti u transu!
Foto: Dado Đilas

kakvo pojačanje

KAKVA BOMBETINA U HUMSKOJ! Partizan dobio najveće pojačanje ovog leta! Grobari će biti u transu!

Crno-beli su uspeli da se dogovore sa Bašakšehirom, kao i sam fudbaler, pa će ubrzo priključiti timu iz Humske, koji ga čeka raširenih ruku

Objavljeno: 17:34h

Strpljenje se isplatilo, Partizan je dočekao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je Miloš Jojić napokon odlučio da se vrati u Humskoj i nastavi niz povratnika koji traje godinama unazad, saznaje Telegraf!

Crno-beli su uspeli da se dogovore sa Bašakšehirom, kao i sam fudbaler, pa će ubrzo priključiti timu iz Humske, koji ga čeka raširenih ruku.

Nije bilo lako, trebalo je i strpljenja i nerava, jer je Jojića za turski klub vezivao milionski ugovor u trajanju do narednog leta. Bilo je potrebno da i Turci, ali i sam igrač učine neke ustupke ni bi li Partizan uopšte došao u poziciju da ga angažuje, no, bilo je sluha sa obe strane.

Istina, razmatrao je Jojić i druge opcije, jer mu je tek 28 godina i svakako je mogao da izabere i neki drugi klub u Tursoj ili neki slabijeg rejtinga na zapadu Evrope, ali je procenio da će u Partizanu imati prostora i kontinuitet, koji mu je najviše i nedostajao u minule dve sezone.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.