ZNAO SAM! Mijat Gaćinović pričao o Zvezdi! Svašta je imao da kaže o crveno-belima!
Foto: EPA/Armando Babani

imao osećaj

ZNAO SAM! Mijat Gaćinović pričao o Zvezdi! Svašta je imao da kaže o crveno-belima!

Nada se prolasku i svoje ekipe i crveno-belih

Objavljeno:

Žreb je spojio Crvenu zvezdu i Hofenhajm u Ligi Evrope, a jedno poznato lice igra za nemački klub. Radi se o Mijatu Gaćinoviću, koji je ovog leta došao iz Ajntrahta.

On je u razgovoru za "Mozzartsport" istakao da je imao osećaj da će njegov tim izvući crveno-bele.

"Iskreno, zadovoljni smo grupom. Meni je posebno drago što ću doći u Srbiju jer igramo protiv Crvene zvezde. Bio bih najzadovoljniji kada bismo i mi i oni prošli dalje. Imao sam stvarno neki osećaj da ćemo izvući Zvezdu, baš sam pričao igračima. Imao sam neki osećaj da ćemo da ih izvučemo" - rekao je Mijat.

Jesu li te saigrači pitali nešto više o Crvenoj zvezdi?

"Jesu naravno, zna dosta njih o kakvom se klubu radi. Mnogo njih zna za navijače, mnogi su me pitali o Zvezdi posle žreba".

Hofenhajm i Zvezda će igrati još sa Gentom i Slovan Liberec. Hofenhajm je realno na papiru najjači tim.

"Iskreno mislim da smo mi favoriti, ali očekujem teške utakmice. Realno je da smo favoriti u grupi i voleo bih da i mi i Zvezda prođemo dalje što nije nemoguće".

Kako ti je u Hofenhajmu posle odlaska iz Ajntrahta? O kakvom se klubu radi, govoreći iz prve ruke. Kakav se fudbal forsira?

"Baš ono što mi je trebalo posle Frankfurta, zato sam i došao ovde. Igra se atraktivan fudbal, visoki su ciljevi. Dobro smo krenuli, nadam se da ćemo tako i nastaviti. Igra se ofanzivno, na dosta golova, što smo i pokazali u prve dve utakmice. Imamo dosta dobrih individualaca, došao je novi trener. Trebaće malo i vremena, ali krenuli smo i bolje nego što smo se nadali“.

Generalno, kakve utakmice očekuješ sa Zvezdom, jesi li je pratio tokom leta?

„Pratio sam. Bio je Milioje, došao je Deki sada. Dosta je promena, treba vremena. Najvažnije za klub je da su izborili Evropu. Biće teške utakmice sigurno, jer Zvezda igra čvrst fudbal. Posebno su kod kuće dobri, očekujem teške utakmice“, zaključio je Gaćinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.