UHAPŠEN UBICA FUDBALSKOG SUDIJE I NJEGOVE DEVOJKE: Hteo je da ih muči! Iza jezivog zločina stoji želja za osvetom!
Foto: Printscreen/Twitter

priznao zločin

UHAPŠEN UBICA FUDBALSKOG SUDIJE I NJEGOVE DEVOJKE: Hteo je da ih muči! Iza jezivog zločina stoji želja za osvetom!

Italijanski mediji navode neke detalje iz istrage koja je uspešno okončana

Objavljeno:

Prošle nedelje je Italiju, ali i Evropu potresao stravičan zločin koji se dogodio u Lećeu, u kome su ubijeni mladi fudbalski sudija Danijele De Santis i njegova devojka Eleonora Mante.

Njih dvoje su izbodeni u njihovom stanu, a prema informacijama iz italijanskih medija ubica je sada uhapšen i priznao je zločin.

Počinilac svirepog zločina je 21-godišnji student medicine Đovani Antonio de Marko koji je posle hapšenja priznao tužiocu da je izvršio delo za koje se sumnjičio i njemu je određen pritvor.

- Želeo je da zaveže, muči i ubije žrtve, a zatim sve obriše deterdžentom i na zidovima ostavi jasnu poruku za grad. Osveta bi mogla da bude motiv dvostrukog ubistva. Naime, De Marko je bio cimer sa sudijom najmanje dva meseca, ali je De Santis odlučio da ne produži najam studentu i stan zadrži samo za sebe i devojku - navodi "Korijere delo sport" u svom izveštaju o detaljima ovog zločina.

Policija je tokom istrage prikupila sve dokaze, pregledala snimke sa svih sigurnosnih kamera u okolini, a pretresom kuće ubice pronađene su cevi i predmeti za mučenje.

Podsećamo da je De Santis bio perspektivni arbitar koji je delio pravdu na mečevima Serije B i C sa lepom budućnošću koja mu se predviđala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.