NOVA SRAMOTA U SRPSKOJ FUDBALSKOJ ELITI: Primili smo gol iz čistog ofsajda! (VIDEO)
FK Spartak - FK Proleter, Foto: Printscreen

OPET TAJ PROLETER!

NOVA SRAMOTA U SRPSKOJ FUDBALSKOJ ELITI: Primili smo gol iz čistog ofsajda! (VIDEO)

- Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera - rekao je potpredsednik Spartaka Branislav Savić

Objavljeno:

Nakon neprospavane noći i detaljnog pregledavanja snimaka sa utakmice Spartak - Proleter, podpredsednik Spartak Ždprepčeve krvi, Branislav Savić, dao je korektne i za naše uslove nesvakidašnje komentare na utakmicu, rezultat, ali i na suđenje.

Proleter je odlučujući gol postigao iz ofsajda?

- Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije! Ljudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima.

Nije često da klub koji je oštećen na ovaj način komentariše suđenje?

- Svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju neka saopštenja i da vlada jedan mali rat saopštenja. To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanasterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zlo kob sa tim suđenjem, ali nema predaje.

Ostajete dosledni u tom stavu?

- Nisam siguran da bi bilo ovako da je situacija obrnuta. Ljudi olako izgovaraju teške reči zbog kojih kasnije imaju problema, ili pokušavaju da izvuku korist. Njima poručujem da je jutro pametnije od večeri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.