Selektor i saradnici odradili veliki posao, povratnik pred vratima Orlova, čeka se Žile! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

da li je ovo Falilo?

Selektor i saradnici odradili veliki posao, povratnik pred vratima Orlova, čeka se Žile! (VIDEO)

Obavljeni razgovori sa vezistom Ajaksa, Ivanović i Kolarov sa timom uprkos suspenzijama
Objavljeno:

Stručni štab reprezentacije, odnosno Goran Đorović napunio je beležnicu i sa mečeva Benfika - Torino (Ljubomir Fejsa, Nikola Maksimović, Adem Ljajić) i Porto - Viljareal (Antonio Rukavina).

-Ima igrača koji su promenili klub, neki su izgubili status koji su imali, ima i povređenih, ali svi oni imaju zajedničku želju, da Srbija bude u Rusiji 2018. Zato gledamo samo napred – jasan je selektor.

- Vremena je malo, a posla mnogo. Približava se meč sa Republikom Irskom i nema mesta improvizaciji. Želim informacije iz prve ruke, a njih mogu dobiti samo kroz razgovor sa igračima i saradnicima. Hoću do 19. avgusta, kada idu pozivi klubovima u kojima nastupaju naši igrači, da se uverim u formu i stanje svakog igrača na koga ja i Srbija računamo u prvom meču na putu do Rusije – zaključio je selektor Slavoljub Muslin.

Zbog kartona na startu kvalifikacija selektor ne može da računa na Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova, ali i oni će biti uz saigrače na startu novog puta.

-Želja je obostrana, svi osećamo isto. Biće sa nama bez obzira na činjenicu što ne mogu da igraju. I taj čin govori o jedinstvu i zajedništvu koji su neophodni kako bi ostvarili cilj - jasan je Muslin.

(Espreso.co.rs/fss.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.