DOBRODOŠAO KUĆI, GERETE: Totenhem zvanično predstavio Bejla i Regilona!
Foto: Printscreen/Twitter/@SpursOfficial

gotova saga

DOBRODOŠAO KUĆI, GERETE: Totenhem zvanično predstavio Bejla i Regilona!

Velšanin je stigao na jednogodišnju pozajmicu

Objavljeno: 19:44h

Velški reprezentativac Geret Bejl vratio se u Totenhem posle sedam godina provedenih u Real Madridu.

S njim je u londonski klub iz šampiona Španije stigao i odbrambeni igrač Serhio Regilon. Real će od prodaje Regilona zaraditi 30.000.000 evra. U ugovoru postoji klauzula po kojoj Madriđani mogu da ga vrate za 45.000.000 evra.

Bejl (31), koji je u Real Madrid pre sedam godina otišao za tada rekordnih 100 miliona evra, vraća se u London na pozajmicu na jednu sezonu, dok je Regujon (23) potpisao ugovor do 2025.

Regilon je prethodno igrao na pozajmici u Sevilji, s kojom je u avgustu osvojio Ligu Evrope.

AP podseća da se Bejl, krilni napadač, poslednjih sezona borio za mesto u timu Reala i sada želi da obnovi motivaciju za igru pod menadžerom Totenhema Žozeom Murinjom. On će u londonskom klubu formirati jaku napadačku liniju s Harijem Kejnom i Son Hjon-minom.

Bejl je s Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona posle odlaska iz Totenhema, koji je vodio u elitnom takmičenju prvi put 2010. godine izvanrednim igrama, koje su mu i omogućile prelazak u La Ligu.

Sada će pokušati da u Ligu šampiona vrati Totenhem, koji ove godine nije uspeo da se kvalifikuje, jer je zauzeo tek 6. mesto u Premijer ligi.

Totenhem je ovogodišnju sezonu počeo porazom od Evertona, a trenutno nastoji da se kroz kvalifikacije izbori za mesto u Ligi Evropa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.