VOJVODINA SPREMNA ZA STANDARD: Bojić i Čović režirali još jednu pobedu u Superligi!
Foto: Starsport©

superliga srbije, 8. kolo

VOJVODINA SPREMNA ZA STANDARD: Bojić i Čović režirali još jednu pobedu u Superligi!

Novosađani su trenutno drugoplasirani tim na tabeli Superlige Srbije sa 17 bodova

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras na ,,Karađorđu“ ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:0 (0:0) na otvaranju 8. kola Superlige Srbije.

Vojvodina je bila dominantnija i kontrolisala meč od samog početka, te nakon poraza u prošloj rundi od Javora, izabranici Nenada Lalatovića vratili su se na pobednički kolosek.

Vojvodina je pritiskala rivala konstantno, imali su dosta pokušaja i bili su blizu da povedu, ali u tome nisu uspeli do kraja prvog poluvremena.

foto: Starsport©

Pokušao je u 55. minutu Drinčić šutem van šesnaesterca, dobio je snažan udarac u nogu, ali se lopta posle njegovog pokušaja odbila preko odbrane gostiju i završila u nogama Petra Bojića koji je doneo prednost domaćima.

Sjajan je bio Kostić na ovom susretu, nastavio da brani sve napadačima domaćih, ali onda je i njemu popustila koncentracija i napravio je penal nad Bojićem. Nemanja Čović je i preuzeo odgovornost i povisio rezultat na 2:0.

Novosađani su trenutno drugoplasirani tim na tabeli Superlige Srbije sa 17 bodova, četiri manje i utakmicom više od Crvene zvezde, dok je Radnik 18. sa tek četiri osvojena boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.