CRNOGORSKI KOMENTATOR SLAVIO GOL SVOJE REPREZENTACIJE UZ USTAŠKU PESMU: Ovo je gore nego da je citirao Tompsona!
Fatos Bećiraj, Foto: Printscreen

BEĆIRAJ JE BIO STRELAC!

CRNOGORSKI KOMENTATOR SLAVIO GOL SVOJE REPREZENTACIJE UZ USTAŠKU PESMU: Ovo je gore nego da je citirao Tompsona!

U ovom trenutku nije poznato je li Grgur namerno parafrazirao 'Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana', međutim Srbi su kao provokaciju primili i to što je nedavno Radio-televizija Crne Gore usred jutarnjeg programa pustila pesmu Marka Perkovića Tompsona

Objavljeno:

Ne smiruju se strasti otkako je koalicija 'Za budućnost Crne Gore' osvojila većinu mandata u crnogorskom parlamentu uz još dvije građanske stranke.

Srpska je javnost sada ostala zgrožena i potezom komentatora Milutina Grgura, koji je pobednički pogodak Fatosa Bećiraja proslavio povikom 'Evo zore, evo dana, evo Beća kapetana".

Podsetimo, nekadašnji napadač Dinama u utorak je u sudijskoj nadoknadi pogodio iz najstrože kazne za 1:0 pobedu na gostovanju u Luksemburgu, a komentator Milutin Grgur je gol slavio uz 'ustašku himnu'.

U ovom trenutku nije poznato je li Grgur namerno parafrazirao 'Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana', međutim Srbi su kao provokaciju primili i to što je nedavno Radio-televizija Crne Gore usred jutarnjeg programa pustila pesmu Marka Perkovića Tompsona.

Tompsonova pjesma 'Bojna Čavoglave' mogla se čuti i tokom nedavnog velikog protesta protiv nove vlasti u organizaciji Crnogorske patriotske organizacije, a snimci s YouTubea su otkrili da su mladi Crnogorci na Cetinju ustali i uz 'Sude mi' Miroslava Škore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.