NEĆU DA IZNOSIM PRLJAV VEŠ O ZVEZDI: Vujadin napušta APOEL, otkrio je da li se vraća na Marakanu!
Vujadin Savić, Foto: Starsport©

veliki zvezdaš

NEĆU DA IZNOSIM PRLJAV VEŠ O ZVEZDI: Vujadin napušta APOEL, otkrio je da li se vraća na Marakanu!

- Uzdignutog čela sam otišao i uz veliku ljubav naših najvernijih i najboljih navijača na svetu ostvario skoro sve svoje snove. Srce mi je zaista puno - ističe bivši kapiten Crvene zvezde

Objavljeno:

Vujadin Savić bi uskoro mogao da napusti Kipar, pošto APOEL želi da se reši njegovog ugovora u narednom periodu.

Bivš kapiten Zvezde je otkrio kakva je situacija u klubu i zašto će najverovatnije otići iz APOEL-a.

Mediji na Kipru pišu svašta, znate kako to ide, kao i u Srbiji. Pustite vest koju vam daju ljudi iz kluba da bi osluškivali i videli reakciju naroda. Problem je taj što klubovi hoće da iskoriste ovu situaciju oko korone i smanje svima ugovore. Nije problem, ja sam pristao i veliki deo novca sam oprostio klubu za ona tri meseca kada je korona krenula i kada je šampionat bio prekinut. Međutim, oni žele da mi smanje za 30 odsto ugovor i u narednih dve godine što ne dolazi u obzir. Moja situacija u APOEL-u je malo specifična, klub me igrački hoće, ali ne za istu platu koju imam trenutno, tako da je vrlo izvesno da ću napustiti klub. Ukoliko ne nađem neki koji mi odgovara u svakom smislu onda ću ostati ovde igrao ili bio van ekipe. Nisam slobodan igrač, imam čvrst ugovor jos dve godine – rekao je Savić za Direktno.

foto: Starsport©

Savić nije želeo da komentariše njegov odlazak sa Marakane, oko koga ima mnogo nerazjašnjenih stvari.

– Ne bih da pričam o tome, nije zvezdaški da to radim! Zvezdu volim koliko i svoju decu, i ne bih nikada iznosio prljav veš i javno rekao ružnu reč za nekoga ko je u Zvezdi trenutno. Podmukle radnje i prljave igre nisu deo mog vaspitanja, to govori o drugom čoveku, ne o meni. Ja sam svoje srce, dušu, krv i znoj ostavio na terenu. Časno i pošteno se borio i branio naš grb. Napravili smo rezultate koji će se pamtiti. Uzdignutog čela sam otišao i uz veliku ljubav naših najvernijih i najboljih navijača na svetu ostvario skoro sve svoje snove. Srce mi je zaista puno.

Neizostavno je bilo pitanje da li će se vratiti u Crvenu zvezdu.

– Nisam slobodan i ne razmišljam o povratku. Ako ikada budem potreban Zvezdi i ako se steknu uslovi za povratak biću presrećan. Ako se ne vratim kao igrač, nadam se da ću jednog dana biti funkcioner u klubu – rekao je Savić.

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.