PARTIZAN VRAĆA JOŠ JEDNO SVOJE DETE: Posle Miljkovića, još jedan bek pred vratima Humske!
Jovan Vlalukin, levo na slici, Foto: Starsport©

OKREĆU SE POZNATOJ OPCIJI

PARTIZAN VRAĆA JOŠ JEDNO SVOJE DETE: Posle Miljkovića, još jedan bek pred vratima Humske!

On je prošao kompletnu omladinsku školu u Partizanu, pa tako definitivno odgovara Stanojevićevoj viziji kluba. Igrao je za crno-bele od pionira do prvog tima (bio i u Teleoptiku), gde je profesionalni ugovor 9. septembra 2017. godine

Objavljeno:

Partizan je krenuo u potragu za potencijalnim pojačanjima pred kraj ovog leta, kako bi se što bolje skockao za novu sezonu.

Posebno sada kada je tu novi trener Aleksandar Stanojević, biće interesantno videti koji igrači će i dalje biti standardni prvotimci, a za koje mesta možda neće biti. Bilo kako bilo, na dovođenju određenih pojačanja mora da se radi, pa tako, kako piše Telegraf, jedna od potencijalnih crno-belih meta je Jovan Vlalukin.

On je prošao kompletnu omladinsku školu u Humskoj, pa tako definitivno odgovara Stanojevićevoj viziji kluba. Igrao je za crno-bele od pionira do prvog tima (bio i u Teleoptiku), gde je profesionalni ugovor 9. septembra 2017. godine.

- Istina je da sam prošao čuvenu Partizanovu akademiju, ali zbog godina najvažnije mi je bilo da igram. Prvo sam sa Teleoptikom igrao Prvu ligu, da bih na poziv sportskog direktora Bojana Leontijevića potpisao za Metalac iz Gornjeg Milanovca. Imao sam još poziva, ali sam izabrao Metalac i nisam pogrešio. Sjajna sredina i dobra organizacija kluba mi omogućuju da u Metalcu mogu da napredujem - kazao je Vlalukin pre par dana u intervjuu.

Jovan Vlalukin
Jovan Vlalukin foto: Starsport©

Posle toga se više nije računalo na njega. Vlalukin bi odgovarao i onom pravilu "bonus" igrača, jer ima manje od 21 godine, a pritom igra na poziciji desnog beka, najdeficitarnijoj u celoj ekipi.

Pre nekoliko dana pojavio se i njegov intervju u kom je govorio na koji način je prvi put otišao iz Humske.

- Bila je to procena pojedinih ljudi, ali se ne ljutim. Gradim svoj put, znam koliko mogu i šta želim. Najvažnije mi je da igram. Šta mi znači i Partizan, ako sam na klupi ili tribinama - rekao je 21-godišnji Vlalukin, koji je za sada najbolji asistent od svih bekova u srpskom prvenstvu sa dva "konačna" dodavanja u šest punih odigranih utakmica.

S obzirom na to da bi u narednim satima trebalo da bude realizovan povratak Aleksandra Miljkovića, poprilično je jasno da bi dolaskom mladog Vlalukina crno-beli verovatno gledali da prodaju Nemanju Miletića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.