UDARNA VEST: Mesijev otac se sastao sa Bartomeuom - ovo je epilog njihovog susreta!
Horhe Mesi, Foto: Printscreen

NASTAVAK "TELEVISA PRESENTA"

UDARNA VEST: Mesijev otac se sastao sa Bartomeuom - ovo je epilog njihovog susreta!

Pregovori sa drugim klubovima ne dolaze u obzir, prema rečima Bartomeua, jer navodno za Mesija i dalje mora da se plati 700.000.000 evra, a i otac jednog od najboljih fudbalera sveta Horhe bio je takođe rigidan u odbrani svojih stavova

Objavljeno: 22:24h

Otac jednog od najboljih fudbalera svih vremena Horhe Mesi ove srede bio je u Barseloni u društvu starijeg sina Rodriga i porodičnog advokata, a sve zbog sastanka sa prvim čovekom kluba sa Nou Kampa - Đozepom Marijom Bartomeuom.

Međutim, posle kraćeg zasedanja - nije dogovoreno NIŠTA.

Bartomeu je bio čvrst u stavovima. Rekao je Mesijevom ocu da ga Ronald Kuman vidi kao glavnu kariku u projektu "Nova Barsa", te kako je klub spreman da mu ponudi novi dvogodišnji ugovor.

Lionel Mesi
Lionel Mesi foto: EPA/ ANDREU DALMAU

Pregovori sa drugim klubovima ne dolaze u obzir, prema rečima Bartomeua, jer navodno za Mesija i dalje mora da se plati 700.000.000 evra.

Španski mediji tvrde da je sastanak protekao u vrlo prijateljskoj atmosferi. Naredni korak porodice Mesi mogao bi da bude odlazak pred FIFA arbirtažni sud, koji bi mogao da "odredi realnu cenu za njegov odlazak iz glavnog grada španske pokrajine Katalonije".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.