Nema poželjnijeg čoveka u Partizanu od Nikolića! Sa ovim izgledom teško!
Foto: Marina Lopičić

Situacija kao iz Sitkoma

Nema poželjnijeg čoveka u Partizanu od Nikolića! Sa ovim izgledom teško!

Intreresantan detalj sa promocije novog trenera kada je sportski direktor Ivica Iliev pokušao da opiše novinarima koliko su svi u klubu želeli da mladi stručnjak ponovo dođe u Humsku
Objavljeno: 15:27h

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je Marko Nikolić pravi trener za taj klub.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikolić došao da završi započeto: U jednoj rečenici objasnio zašto je zbog Partizana odbio inostranstvo! (FOTO) (VIDEO)

- Poželeo bih sreću novom treneru, koji se vratio kući. On je čovek koji bez obzira na godine ima veliko iskustvo, energiju i veliki karakter. Poznajem ga 25 godina, još otkako smo igrali u mlađim selekcijama za fudbalski klub Rad. Dve titule je imao na dohvat ruke, a iz neobjašnjivih razloga nije završio taj posao i verujem da će treća biti sreća. On zna kako se upravlja svlačionicom, zna da nas podigne i uveren sam da će nas ujediniti - rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.

foto: Marina Lopičić

Trener Marko Nikolić je predstavljen u Humskoj. On je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju prodženja na još godinu dana. U prvom mandatu predvodio je crno-bele od decembra 2013. do marta 2015. kada je otpušten.

- Ne pamtim da je neka osoba, kao igrač ili kao trener bila toliko poželjna u Partizanu kao Marko danas - rekao je Iliev.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.