Nikolić došao da završi započeto: U jednoj rečenici objasnio zašto je zbog Partizana odbio inostranstvo! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

Promovisan novi trener

Nikolić došao da završi započeto: U jednoj rečenici objasnio zašto je zbog Partizana odbio inostranstvo! (FOTO) (VIDEO)

Vratio se na klupu u Humskoj i nije imao dilemu kada je stigla ponuda
Objavljeno: 15:19h

Novi trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da se nije dvoumio oko povratka u klub pošto nije završio započeti posao i dodao da veruje da ekipa ima kvalitet za vrh domaćeg prvenstva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Kada me je zvao Partizan nije bilo velike dileme. Situacija je takva, ali je Partizan veći od svakog momenta. Vremena nema mnogo, raspored znamo, veliki je pritisak na svima nama, ali to je sastavni deo posla u Partizanu. Javnost je bila presudna stvar da nemam dilemu oko povratka - rekao je Nikolić na promociji.

foto: Marina Lopičić

Nikolić je potpisao ugovor sa Partizanom na dve godine, uz opciju produžetka na još godinu dana. On je na klupi zamenio Ivana Tomića, koji je podneo ostavku zbog loših rezultata, pošto je ekipa u drugom kolu kvalifikacija završila takmičenje u Ligi Evropa i osvojila bod u prve dve utakmice u domaćem šampionatu.

foto: Marina Lopičić

Nikolić je od decembra 2013. do marta 2015. godine predvodio Partizan, pre nego što je otpušten. Upitan o povratku u Humsku posle smene, Nikolić je naveo da satisfakcija postoji i da je došao da završi započeti posao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.