U OLIMPIJAKOSU VEĆ PANIČE ZBOG ZVEZDE: Imali su mnogo dobru sezonu i to je već poteškoća za nas!
Foto: Starsport©

jesu favoriti, ali...

U OLIMPIJAKOSU VEĆ PANIČE ZBOG ZVEZDE: Imali su mnogo dobru sezonu i to je već poteškoća za nas!

Pedro Martins nema preferencije oko potencijalnog protivnika u plej-ofu

Objavljeno:

U Pireju nisu baš zadovoljni što im je Crvena zvezda potencijalni protivnik u plej-ofu za Ligu šampiona.

Žrebom u Nionu je izvučeno da srpski šampion, ukoliko u 3. kolu kvalifikacija preskoči Omoniju, igra protiv Olimpijakosa dvomeč za ulazak u elitno evropsko takmičenje.

Povodom toga se oglasio trener pirejskog kluba Pedro Martins koji vrlo dobro zna snagu crveno-belih, jer su dve ekipe prošle sezone igrale u grupnoj fazi Lige šampiona.

foto: Starsport©

- Igrali smo prijateljski meč sa Omonijom, ali pod drugačijim uslovima za obe ekipe. Stvari su se mnogo promenile. Crvenu zvezdu vrlo dobro poznajemo. Teoretski možemo reći da su stvari lakše, u smislu da poznajemo protivnike, ali ne zaboravimo da smo u potpuno drugoj sezoni i dugačijoj situaciji. Svi timovi žele u Ligu šampiona, to su dva plej-of meča, ko god želi da prođe mora da bude veoma fokusiran i ozbiljan. To moramo da budemo, Olimpijakos kojeg svi poznajemo - rekao je Martins posle žreba.

Prošle sezone je Zvezda pobedila Olimpijakos u Beogradu, a u Atini je izgubila golom iz penala u poslednjim minutima, čime je grčki klub nastavio dalje takmičenje u Ligi Evrope.

foto: Starsport©

- Teoretski možemo biti favoriti za mnoge timove, ali Crvena zvezda je imala mnogo dobru godinu i tu postoji određeni stepen poteškoća. Biće to dve uravnotežene utakmice i uvereni smo da možemo da prođemo. Ne možemo da imamo preferencije. Sačekaćemo da saznamo ime protivnika i da se pravilno pripremimo za utakmicu. Jasno je da je Olimpijakos tim koji mora da igra u Ligi šampiona i za to se pripremamo. Znamo šta ovo znači za sve - dodao je Martins.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.