BRATSKI KLUBOVI PONOVO JEDNI NA DRUGE: Olimpijakosa se svi dobro sećaju, ali ne baš po dobrom - biće pakleno!
Foto: Profimedia, Wikipedia

liga šampiona, plej-of

BRATSKI KLUBOVI PONOVO JEDNI NA DRUGE: Olimpijakosa se svi dobro sećaju, ali ne baš po dobrom - biće pakleno!

Podsetimo, Zvezda će u slučaju pobede nad Omonijom obezbediti grupnu fazu Lige Evrope, dok će eventualan poraz "prebaciti" crveno-bele u plej-of LE

Objavljeno:

Žreb je još jednom spojio bratske klubove - Crvenu zvezdu i Olimpijakos.

Za razliku od prošle godine, ovoga puta će se boriti za ulazak u Ligu šampiona i to u poslednjem kolu kvalifikacija.

Za razliku od prva tri kola, u plej-ofu će se igrati dva meča koji su na programu 22, 23, 29. i 30. septembra, a Zvezda će potencijalno u prvom susretu protiv grčkog šampiona biti gost. Prethodno će crveno-beli 15. ili 16. septembra gostovati i u Nikoziji.

Podsetimo, u grupnoj fazi Lige šampiona oba tima su ostvarila po pobedu. Prvo je srpski šampion na Marakani sa 3:1 savladao pirejsku ekipu, da bi u Atini golom u poslednjim minutima meča sa bele tačke, Olimpijakos izborio evropsko proleće u Ligi Evrope, a taj meč je poznat po promašenom penalu Tomanea, kao i po kardinalnom kiksu Žandera kada je loptu udario rukom i skrivio najstrožu kaznu.

Olimpijakos je osnovan 1925. godine i sa 45 titula prvaka Grčke, predstavlja najtrofejniji klub ove zemlje. Svoje utakmice igraju na stadionu „Jorgos Karaiskakis“ (32115).

Podsetimo, Zvezda će u slučaju pobede nad Omonijom obezbediti grupnu fazu Lige Evrope, dok će eventualan poraz "prebaciti" crveno-bele u plej-of LE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.