VELIKI INTERVJU NEMANJE MATIĆA: Iskreno o noćnoj mori, Vidiću, a pomenuo je Zvezdu i Partizan!
Nemanja Matić, Foto: EPA/Nigel Roddis

prisetio se svega

VELIKI INTERVJU NEMANJE MATIĆA: Iskreno o noćnoj mori, Vidiću, a pomenuo je Zvezdu i Partizan!

- Valjda će u budućnosti biti još neki Nemanja u Junajtedu - završio je Matić

Objavljeno:

Nemanja Matić je tema broj jedan u srpskim medijima nakon što je odlučio da više ne igra za reprezentaciju. Fudbaler je pričao za medije, ali očigledno da nije želeo da otvara Pandorinu kutiju i kaže šta zaista misli o FSS-u i pravim razlozima za povlačenje.

Vezista Mančester Junajteda je bio gost u UTD podkastu, gde je govorio o raznim temema vezanim za njegov fudbalski put. Krenuo je iz svog mesta Vrela.

- Odrastao sam u malom selu, ne previše bogatom. Imali smo jednu loptu za fudbal i jednu za košarku. I mogli smo da biramo. Obično smo birali fudbal. Dok sam odrastao nisam imao adekvatan teren za trening, teren je bio užasan. To nije ni bio teren. Samo bi stavili golove i nacrtali linije i nazvali to terenom. Tako da sam sada želeo da napravim dobar teren za decu, da mogu da treniraju, da napreduju. Ako neko želi da se bavi fudbalom, da ima prave uslove - rekao je Matić, a priredio "Mozzart sport".

Prvi trener mu je bio niko drugi no njegov otac.

- O to je noćna mora. To je noćna mora. Nekada pobedimo ubedljivo, dam nekoliko golova, sav srećan, a on mi kaže kod kuće da sam igrao očajno. Igrao sam kao desetka, iza napadača. Kada sam bio mali bio sam nizak i imao sam dobru tehniku, zato sam igrao kao desetka. Kasnije sam porastao i rekli su mi da treba da postanem šestica. Ja sam voleo Zidana, a ostali Brazilca Ronalda. Nisam igrao protiv Zidana, nisam tako star, a-ha-ha. Zakačio sam malo Gigsa.

Engleze je zanimala popularnost Mančester Junajteda u Srbiji.

- Junajted je veoma popularan u Srbiji. Verovatno je posle Crvene zvezde i Partizana treći klub po broju navijača. Ja sam oduvek voleo Junajted, posebno kada je Vidić igrao. On je iz Srbije, ne živi daleko od mene u zapadnom delu Srbije, tako da sam ga uvek podržavao kao i ostali.

O Nemanji Vidiću je imao samo reči hvale.

- Svaki put kada je čujem znam da ne pevaju meni nego njemu", našalio se Matić i nastavio: "Uvek je dobro kada čujem tu pesmu, znam da je ona smišljena za Vidu, ali nemam problem sa tim. Vida je bio fantastičan igrač, navijači ga nikada neće zaboraviti jer je bio ratnik i sve je davao za klub, a to radim i ja. Vidić je igrao u neko drugo vreme, ali i ja ću se potruditi da osvojim neki trofej i da budem barem upola uspešan kao Nemanja Vidić.

Valjda će u budućnosti biti još neki Nemanja u Junajtedu - završio je Matić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.