PREČESTO MU SE OVO DEŠAVA: Ispad protiv Voše Savu nije bio prvi - ovo su svi Miloševićevi skandali! (VIDEO)
Savo Milošević, Foto: Starsport©, Printscreen

PODSEĆANJE!

PREČESTO MU SE OVO DEŠAVA: Ispad protiv Voše Savu nije bio prvi - ovo su svi Miloševićevi skandali! (VIDEO)

Svi navijači Partizana nadaju se da mu se ovo neće prečesto ponavljati, jer je protiv Vojvodine ostavio svoj tim na cedilu

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Glavna tema u srpskoj fudbalskoj javnosti, pored žreba Ligu šampiona i Ligu Evrope, definitivno je ispad trenera Partizana Sava Miloševića tokom utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu.

On je tada pobesneo jer je sudija Srđan Jovanović odbio da isključi Sinišu Saničanina zbog nečega što jeste ličili na faul nad Umarom Sadikom krajem utakmice, pri rezultatu 1:2 u korist njegovog kluba. Zbog odluke najboljeg srpskog aktivnog arbitra, Milošević je uzeo flašicu sa vodom, uleteo na teren, bacio je na sudiju Jovanovića, a onda je tokom napuštanja travnjaka nogom otkinuo jedan mikrofon televizije Arenasport.

Ako se neko od vas začudio otkud da jedan tako kulturan i obično staložen čovek poput Miloševića toliko pogubi živce, onda definitivno ne zna za njegov istorijat sličnih ovakvih situacija.

Otkako je postao trener crno-belih, obično su ga na ovakvo ponašanje "navodile" sudijske greške ili previdi.

Poslednja takva situacija dogodila se na pripremnom turniru na Kipru, kada je protiv moskovskog Spartaka rođeni Semberac pobesneo na arbitre, pa je i tada uleteo na teren i zaradio isključenje:

Nešto slično desilo se na istim pripremama, samo na prvom delu, onom u turskom Beleku, sa kog je i Espreso izveštavao. Prva utakmica na tim pripremama protiv Vitorula završena je ne baš lepom scenom, tačnije, uopšte nije ni završena.

Trener crno-belih je odlučio da minut pre isteka sudijske nadoknade od 2 minuta, pre sudijskog poslednjeg zvižduka, prekine meč i povuče ekipu sa terena.

Mladi stručnjak nije bio zadovoljan pre svega suđenjem lokalnog arbitra tokom cele utakmice, a kap koja je prelila čašu bila je kada nije hteo da dosudi jedanaesterac za njegovu ekipu u identičnoj situaciji kakva je bila recimo u prvom poluvremenu kada je dosuđen penal za Vitorul.

Pre toga, pamti se onaj oktobarski hladan dan na Banovom brdu, kada je Milošević posle poraza svog tima od Čukaričkog odbio da se pojavi na pres konferenciji pred brojnim novinarima koji su ga čekali.

Trener Partizana dobio je i žuti karton u finišu tog meča zbog protesta.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Printsrkin

Pre toga, otkako je trener u Partizanu nije pravio gotovo nikakve probleme sličnog tipa, ali sećamo se svi onih scena sa Skupštine njegovog kluba iz 2016. godine, kada se posvađao sa sadašnjom upravom, onom koja je tada trebalo da se izabere. Posle je sve to izgladio.

A, i tokom igračkih dana bio je poznat po ispadima, čak i verbalnim sukobima sa navijačima. Poznato je da su ga na Marakani zvali "Savo majmune", imao je probleme i sa crno-belim pristalicama početkom karijere (čak i kao treneru su mu prvih par utakmica vikali "Savo, odlazi"), a poznata je i scena kada je pljunuo u pravcu jednog navijača svog bivšeg kluba u Premijer ligi Engleske +- Aston Vile.

- Ta utakmica protiv Blekburna je i dalje najveća glupost u mom životu. Bilo je to toliko glupo, da ne znam ni zašto sam to učinio. To je jedna od onih stvari koje nikako ne možete da objasnite. Voleo bih da to nisam uradio. Bio sam mlad i to mi je bila lekcija, ali bio je i tužan način da završim karijeru u Aston Vili, jer sam voleo i klub i navijače - priznaje danas Milošević u jednom intervjuu pre godinu i po dana.

Šta će na sve ono što se dogodilo u Novom Sadu, kao i na loš ligaški početak sezone crno-belih, imati da kaže uprava na čelu sa Vučelićem, Vazurom i Vuletićem, ostaje nam da sačekamo.

Doduše, teško da će se odlučiti da se sada rastanu sa njim, pošto je već duboko uplivao u projekat koji ga čeka kao trenera kluba iz Humske, a i sam je letos rekao da nigde ne planira da ode.

Šta vi mislite o svemu ovome?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.