BOG ME NAGRADIO ZA ONA PONIŽENJA U NIŠU I CIGLE KOJIMA SU ME GAĐALI: Ne mrzim Partizan! Žao mi je Miloševića!
Foto: Printscreen/youtube/Superliga Srbija

još jedan izliv emocija

BOG ME NAGRADIO ZA ONA PONIŽENJA U NIŠU I CIGLE KOJIMA SU ME GAĐALI: Ne mrzim Partizan! Žao mi je Miloševića!

Lalatović je posle meča i pobede u Novom Sadu rekao da neće da komentariše suđenje

Objavljeno: 08:59h

Svega je bilo u nedelju uveče u Novom Sadu u derbiju Superlige između Vojvodine i Partizana.

Domaćini su uspeli da preokrenu rezultat sa igračem više posle isključenja Sava Miloševića i stignu do pobede 3:2.

Mnogo prašine i bure se diglo i tek će se dići posle ove utakmice, posebno imaju šta da kažu o svemu, a naročito o suđenju ljudi iz Partizana gde je za danas zakazana hitna sednica.

S druge strane, Nenad Lalatović je posle meča na konferenciji za novinare ponovio da je izuzetno ponosan što je tri puta zaredom pobedio Partizan.

- Velika je stvar pobediti Partizan tri putra u mesec i po dana. Ponosan sam što sam trener ovako jednog velikog kluba. Možda da je bi nerešen rezultat bilo bi realan, a Bog nas je nagradio, možda i mene za sve ono što sam preživeo u Nišu one uvrede i poniženje, za one cigle kojima su me gađali, čak je interventna morala da reaguje. Ali, na kraju zaslužena pobeda naše Vojvodine. Šteta što nije bio krcat stadio, ovo bi bila jedna od najboljih utakmica u Evropi. Ovo je dokaz da se u Srbiji igra fudbal - rekao je Lalatović.

Upitan o suđenju i sudijskim odlukama, nije želeo da daje svoj komentar.

- Ja nisam smeo da komentarišem gospodina Simovića prvo kolo, neću ni da komentarišem Jovanovića, on je naš najbolji sudija. Drinčić je rekao da ga je Suma udario pesnicom i to možete da vidite. Da li je bio penal za Vojvodinu ne znam, ako ga sudija nije svirao, onda nije - rekao je Lalatović, a potom i prokomentarisao ponašanje kolege Miloševića koji je pre isključenja gađao sudiju flašicom vode.

- Žao mi je što je Savo Milošević isključen, ali eto pogledajte snimak. Volim Savu i poštujem ga, nije lako raditi u velikom klubu tu su pristisci. Partizan je bio bolji i sa 10 igrača i tu se vidi koliko je to kvalitetan tim. Ali, morali smo da igramo duel igru sa njima i u tome smo dobili - kaže Lalatović.

Za kraj je opet bilo priče o tome da li on u stvari više mrzi Partizan nego što navija za svoj klub.

- Ja Partizan ne mrzim, to mediji pumpaju priču. Ja ih ne volim, ali ih poštujem, ali ih ne mrzim. Želim im da uđu u Ligu Evrope, kao i TSC-u i mojoj Vojvodini - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.