VEZISTA SE VRATIO, ALI KLJUČNI IGRAČ MORA NA TERAPIJE - TO ČAK NIJE SVE: Zvezdine brige pred put u Albaniju!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

OVO NE VALJA

VEZISTA SE VRATIO, ALI KLJUČNI IGRAČ MORA NA TERAPIJE - TO ČAK NIJE SVE: Zvezdine brige pred put u Albaniju!

Nadaju se svi iz Ljutice Bogdana da će i El Fardu Ben, koji se požalio na bol u mišiću, bude spreman za Tiranu, ali to još uvek nije izvesno

Objavljeno:

Iz Crvene zvezde se nadaju da neće nijedan kadrovski problem pred putovanje u Albaniju, pošto se i Seku Sanogo vratio u tim posle propuštene utakmice u Novom Sadu sa Proleterom.

Međutim, medicinski tim Crvene zvezde je, prema pisanju Sportskog žurnala, već u petak uveče počeo misiju ''oporaviti Bena za Tiranu''.

Još nije poznato da li će to biti potpuno izvodljivo, ali srpski tim može da se nada da će najbolji strelac igrati u Albaniji.

El Fardu Ben
El Fardu Ben foto: Starsport©

No, to nije sve... Postoji još jedna velika briga za crveno-bele pred meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Tirane - a to je koronavirus.

Crveno-beli žele da izbegnu bilo kakve neprijatnosti, pa fudbaleri i članovi stručnog štaba imaju obavezu da u subotu (juče) i nedelju daju uzorke brisa iz grla i nosa.

Prema navodima Sportskog žurnala rezultati će biti poznati pre poslednjeg treninga uoči puta za Tiranu kako bi se ispoštovala procedura i otklonile sve dileme. Ukoliko se dogodi da neko bude pozitivan ostaće u Beogradu u izolaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.