ČISTKA U ZVEZDI: Stanković otpisao još jednog fudbalera - malo ko je ovo očekivao!
Igrači Zvezde, Foto: Starsport©

ŠTA VI KAŽETE NA OVO?

ČISTKA U ZVEZDI: Stanković otpisao još jednog fudbalera - malo ko je ovo očekivao!

Pre više od godinu dana Geztepe je bio spreman da za bivšeg igrača Vojvodine i Real Sosijedada izdvoji 1.800.000 evra, ali je Zvezda odbila dogovor, procenivši da je igrač bitan za ekipu

Objavljeno:

Milan Pavkov, Mateo Garsija i Dušan Jovančić nisu licencirani za Evropu i traže nove klubove, kao i Veljko Simić za koga je zaintresovan Apolon sa Kipra, a to nisu jedini igrači na koje Dejan Stanković neće računati ove sezone.

Dugo nema ni Alekse Vukanovića, koji bi bio pušten ukoliko se pojavi inostrani klub.

Ni tu nije kraj onima koji mogu da promene sredinu. Kako saznaje MaxBet sport ,na listi za odlazak se nalazi i Srđan Babić. Do sada su priliku dobijala četiri štopera na šest takmičarskih mečeva.

Srđan Babić protiv Inđije
Srđan Babić protiv Inđije foto: Starsport©

Pre više od godinu dana Geztepe je bio spreman da za bivšeg igrača Vojvodine i Real Sosijedada izdvoji 1.800.000 evra, ali je Zvezda odbila dogovor, procenivši da je igrač bitan za ekipu. Od Španaca je defanzivac otkupljen za 800.000 evra i teško je da će da se vrati uloženo u Babića.

Nije tajna da crveno-beli, ukoliko budu izborili plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope, planiraju da pojačaju odbranu, tako da nema mesta za veću minutažu Babića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.