ZVEZDA IMA JAKO VAŽNU MOLBU ZA ALBANCE: Ako ovo odbiju...
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

VRLO BITNA STVAR

ZVEZDA IMA JAKO VAŽNU MOLBU ZA ALBANCE: Ako ovo odbiju...

Pored toga što će naša policija pratiti crveno-bele, jako je važno da bude povedena i jedna osoba od poverenja, a to iz Tirane mogu da odbiju. Svi se, doduše, nadaju, da se to neće dogoditi

Objavljeno:

Crvena zvezda u utorak igra u Tirani sa istoimenim timom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a tamo će, sudeći prema pisanju srpskih medija, šampion Srbije voditi svog kuvara.

Ta osoba bi iz predostrožnosti u hotelu bila zadužena za nadgledanje pripremanja svih obroka pred utakmicu 25. avgusta. Gostovanje Crvene zvezde u Tirani, 25. avgusta, prati niz dodatnih protokola. S obzirom na to da je fudbalski sudar srpskog i albanskog prvaka u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona okarakterisan kao meč visokog rizika, srpskog predstavnika će u Albaniji pratiti naša policija.

Ovo je, inače, praksa najvećih evropskih klubova koju je prilikom boravka u Beogradu poslednji iskoristio Bajern. Istina, Zvezda ovu mogućnost gotovo nikad ranije nije koristila, ali iz bezbednosnih i psiholoških razloga sad ozbiljno razmatra i tu opciju. Na domaćinu je, ipak, da prihvati ili odbije ovakav predlog.

Velelepni stadion Tirane
Velelepni stadion Tirane foto: Youtube / Printscreen

Uloga šefa Zvezdine kuhinje ne bi bila da priprema hranu igračima, za tako nešto nema tehničkih uslova, njegov zadatak bi bio isključivo da nadgleda pripremanje doručka, ručka i večere.

Iako u Zvezdi kažu da u startu imaju odličnu komunikaciju s klubom iz Tirane, u fudbalskom svetu nisu nepoznate diverzije u kojima su gostujućim ekipama servirani obroci sumnjivog kvaliteta nakon čega bi rivali bili otrovani i onemogućeni da na terenu pokažu sve što znaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.