ZVEZDA ZABRANILA IGRAČIMA KAFIĆE I RESTORANE: Ovo su mere uvedene kako bi se sprečila zaraza koronom u doba LŠ!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

INTERESANTNO!

ZVEZDA ZABRANILA IGRAČIMA KAFIĆE I RESTORANE: Ovo su mere uvedene kako bi se sprečila zaraza koronom u doba LŠ!

Nezvanična vest istog lista navodi da pred meč sa Evropom niko nije pozitivan

Objavljeno:

Interesantne vesti vezane za protokol oko koronavirusa stižu iz Crvene zvezde. Sportski žurnal piše da je rukovodstvo kluba propisalo protokol prema kome je igračima zabranjeno da idu u restorane i kafiće dok traju kvalifikacije.

Uz to, savetovano im je da posle klupskih obaveza na stadionima idu u stanove i kuće, preporučeno da kontakte sa ljudima mimo bliskog okruženja u potpunosti izbegavaju, a ako ih je nemoguće izbeći onda da koriste sve preventivne mere (socijalna distanca, maske, dezinfekcija).

Nezvanična vest istog lista navodi da pred meč sa Evropom niko nije pozitivan, a igračima su brisevi iz nosa i grla (kao i stručnom štabu i pratećim licima) uzeti u prethodna dva dana.

Dejan Stanković
Dejan Stanković foto: Starsport©

Prethodno je Dejan Stanković pred meč sa Spartakom kazao da su u klubu dobro upoznati sa UEFA protokolom uz poruku da "prvo morate da čuvate sebe da biste sačuvali druge".

- Ne razmišljam o ekstremnim situacijama. Od prvog dana smo epidemiološkoj situaciji pristupili na pravi način, bilo bi stvarno amaterski da sad popustimo - dodao je tada Dejan Stanković u čijoj su ekipi tokom pauze bila pozitivna petorica igrača.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.