BOMBA NAD BOMBAMA: Pirlo dovodi legendarnog Hrvata u Juventus!
Andrea Pirlo, Foto: AP

ŠTA ĆE REĆI TORCIDA?

BOMBA NAD BOMBAMA: Pirlo dovodi legendarnog Hrvata u Juventus!

Uprava Hajduka je stala uz svog trenera i pružila mu maksimalnu podršku, pa s te strane odlazak ne bi bio u redu prema njima, kao ni prema igračima

Objavljeno:

Kasno sinoć se pojavila informacija kako Andrea Pirlo zove Igora Tudora da mu se pridruži u stručnom štabu Juventusa. Navodno je strateg Hajduka s tim upoznao najbliže saradnike i čelnike kluba te još nije načisto odlučio šta će da uradi.

Hajduk pod Tudorom nije napravio dobar rezultat, čak naprotiv. Prošlu sezonu je završio na sramotnom petom mestu iako su najavljivali Ligu šampiona, takođe, prva utakmica protiv Istre nije bila blistava.

Igor Tudor
Igor Tudor foto: EPA

No, Uprava Hajduka je stala uz svog trenera i pružila mu maksimalnu podršku, pa s te strane odlazak ne bi bio u redu prema njima, kao ni prema igračima.

Međutim, prilika da se postane pomoćni trener u jednom Juventusu se pojavljuje možda jednom u životu i sa te strane bi odlazak bio opravdan.

Hoće li Tudor stvarno otići? Šta bi njegov odlazak značio za Hajduk? Da li je izgledan ostanak Harija Vukasa i Jurice Vučka, ili bi Stanić i Kepčija posegnuli za nekim novim imenom? Sve su to pitanja na koja ćemo odgovore morati dobiti vrlo brzo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.