SITUACIJA SLIČNA KAO ONA IZ KRUŠEVCA: Tad je sviran penal za Partizan, a sad za Radnik nije! Biće opet polemike!
Foto: Printscreen/Twitter

biće polemike

SITUACIJA SLIČNA KAO ONA IZ KRUŠEVCA: Tad je sviran penal za Partizan, a sad za Radnik nije! Biće opet polemike!

Da li su surduličani oštećeni?!

Objavljeno:

Ponovo bi mogla da se podigne bura u srpskom fudbalu zbog jedne situacije sa utakmice Radnik - Partizan, koja se mnogima učinila diskutabilnom i za koju smatraju da je domaćin oštećen.

Dobro se sećamo šta je bilo posle meča u Kruševcu između Napretka i Partizana zbog onog penala koji je dosuđen za crno-bele kada je ponovo pokrenut rat saopštenjima između Zvezde i Partizana zbog čega je čak i FSS reagovao i pokrenuo disciplinski postupak protiv oba kluba.

Sada se i u Surdulici početkom utakmice desila slična situacija ali u šesnaestercu gostiju. Bili su prilikom kornera za domaću ekipu u duelu Maki Banjak i jedan igrač Radnika.

Povlačio je defanzivac Partizana Makarića u ovoj situaciji kada je lopta išla na njega, ali sudija Nenad Lukić je samo odmahnuo rukom za razliku od svog kolege Danila Grujića koji je dosudio kazneni udarac u Kruševcu pre nekoliko nedelja.

Mnogi smatraju da ako je već u ovakvoj situaciji suđen penal za Partizan pre nekoliko kola, isto tako bi trebalo i sada da bude suđen penal protiv Partizana.

U tome prednjače navijači Zvezde koji podsećaju i na reči sudijskog eksperta FSS-a Igora Radojičića povodom penala koji je sviran u Kruševcu koji je tada rekao da je problem što u ovakvim situacijama će biti za jedan klub sviran penal, a za drugi klub neće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.