STEVANOVIĆ I DALJE NIJE PRODAT U MANČESTER: Velikani iz još 2 zemlje žele Partizanovog bisera!
Filip Stevanović, Foto: Starsport©

ESPRESO SAZNAJE!

STEVANOVIĆ I DALJE NIJE PRODAT U MANČESTER: Velikani iz još 2 zemlje žele Partizanovog bisera!

Junajtedovo interesovanje postoji, ali posao je daleko od realizacije

Objavljeno: 17:50h
Aleksa Radosavljević

Pisali smo vam pre godinu i po dana, kada još niko nije ni čuo za Filipa Stevanovića, da će on biti novi Partizanov Adem Ljajić. Onda se u petak pojavila vest da je on već prodat Mančester junajtedu.

Zbog toga smo mi malo zakopali ispod površine i došli smo do informacije da u klubu ne postoji zvanična potvrda ovog transfera, tako da je Stevanović i dalje igrač Partizana.

No, kada smo se dodatno raspitali, saznali smo da interesovanje Junajteda za ovog igrača postoji, cifra za koju bi bio prodat jeste preko 10.000.000 evra, ali da taj velikan svetskog fudbala nije jedini klub koji je zagrizao za njega.

Stevanović i Pavlović
Stevanović i Pavlović foto: Starsport©

Naime, Lion je drugi interesent za usluge ovog odistinskog bisera i majstora sa loptom, koji sjajno koristi obe noge, a tu nije kraj.

Nekolicina klubova iz nemačke Bundeslige, takođe u svojim redovima žele da vide mladog reprezentativca Srbije, pošto Nemci imaju dobra iskustva sa našim talentima u poslednje vreme (Jović, Gaćinović, Kostić...).

Ostaje nam da sačekamo da se prelazni rok još malo razvije, kako bismo videli hoće li Stevanović ostati u Humskoj ili će preći u neki od svetski poznatih klubova.

Inače, Stevanović je bonus igrač, ima manje od 20 godina, pa je stoga veoma vredan aktuelnoj ekipi crno-belih zbog pravila da dva "klinca" moraju da započnu svaki meč u Superligi.

Prošle sezone u Superligi je na 25 mečeva dao sedam golova uz tri asistencije, dok je u Ligi Evrope, kako u kvalifikacijama, kako u grupnoj fazi, odigrao ukupno sedam mečeva. Najbolji je bio upravo protiv Mančestera u Beogradu, iako nije uspeo da postigne pogodak.

Navijači Partizana nadaju se da će njihov tim večeras (19.00) u Surdulici proraditi i na gostovanjima, a kvota na dvojku je 1,25, dok je dupla šansa 1X 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik Surdulica - Partizan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.