NE KAŽE SE DŽABE DA SU GOLMANI POMALO LUDI: I Bufon ima svoje bubice! Ono čime se uspavljuje malo budi jezu!
Đanluiđi Bufon, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

žena ga razotkrila

NE KAŽE SE DŽABE DA SU GOLMANI POMALO LUDI: I Bufon ima svoje bubice! Ono čime se uspavljuje malo budi jezu!

- Sad kad smo već šest godina zajedno i roditelji predivnog sina, sad znam: moj čovek ima veliku strast prema vestima, prema informaciji

Objavljeno: 18:42h

Đanluiđi Bufon je svetski prvak, jedan od najboljih golmana u istoriji fubala, ali je i jedan veoma čudan tip. Nekoliko puta povezivan s neonacizmom, dokazani falsifikator diplome iz Više škole, strastveni kockar, otac i fanatik praćenja vesti, što ozbiljnijih to bolje, a ne zazire ni od teorija zavera.

Ilarija D'Amiko (46), njegova životna saputnica i majka njihovog sina Leopolda Matije, za "Corriere della Sera" je otkrila, kako se ovih dana Bufon uspavljuje kad pored Ilarije legne u zajedničku postelju.

- Dok sam radila kao novinarka shvatila sam kako je u pitanju jedan divovski šampion, ali nisam poznavala čoveka. Osim toga, kad smo se prvi put upoznali bili smo klinci, ja sam imala 22, a on tek 18 godina - priča Ilaria.

foto: Printscreen

- Sad kad smo već šest godina zajedno i roditelji predivnog sina, sad znam: moj čovek ima veliku strast prema vestima, prema informaciji. Posebno prema vestima prenošenima u zlatnom doba novinarstva, od reportera starog kova.

Ljudi su u četrdesetim godinama života, svako leganje više ne implicira seks nego...

- Ovih se dana on uspavljuje tako što u krevetu stavi slušalice u uši i zaspi slušajući audio zapise mafijaških procesa s početka '90-ih, 'Mani pulite'!

foto: EPA/Yoan Valat

Šta njen čovek sanja kad zaspe sa snimkama suđenja mafijašima, nije otkrila. Ali je dodala:

- Ako je dilema 'film ili vesti?' za Điđija dilema zapravo nema. I istina je da je to još jedan strast koju delimo. Lako je moguće da sam to zapravo prenela na njega jer on je moj najveći navijač, sluša i čuje ono što govorim, zna što osećam, zna šta mi treba i podržava moje izbore - rekla je Ilarija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.