Muslin za Espreso otkriva zašto Zvezda prima toliko golova!
Foto: Espreso

SELEKTOR ISKRENO O SVEMU

Muslin za Espreso otkriva zašto Zvezda prima toliko golova!

I pored sparnog i vrelog vremena u centru prestonice, ljubazno je odvojio vreme da popriča o ključnim stvarima vezanim za nacionalni tim i nekadašnji klub koji je sa klupe vodio u dva navrata
Objavljeno:

Delije ga smatraju bitnim delom kluba jer je crveno-bele vodio u dva navrata, a pomno prati duele šampiona u Evropi, trenutno sa Ludogorecom.

- Zvezda ima šansu da obezbedi Evropu, ima dobar, aktivan rezultat, što znači da ne moraju da jure gol u revanšu, to će morati Bugari da jure. Videvši dobru utakmicu gde je Zvezda dobro odigrala, dobro organizovana, na kontru, uz veliku pomoć Delija mogu da se kvalifikuju i ja im to iz sveg srca želim - istakao je bivši strateg crveno-belih.

S obzirom na to da je Zvezdi najveći problem odbrana, dao je svoju "dijagnozu" povodom stvari kojom je većina navijača nezadovoljna.

foto: Fonet

- Vidite, kad jedna odbrana prima gol nije samo problem defanzive, nego celog tima. Dobro su se branili i vezni igrači i napadači. To je pitanje čitave ekipe, jednostavno, kada se primi pogodak nije samo odbrana, kao što ni kada se postigne gol nije samo napad zaslužan, nego svi. Treba im još mnogo vremena, stigli su novi igrači... - istakao je Muslin i pomenuo odbranu bugarskog tima koja se takođe nije najbolje pokazala.

- Nadam se da će čitava ekipa funkcionisati bolje, kako vreme bude prolazilo. Ni odbrana Ludogoreca nije funkcionisala dobro, imaju loših strana i treba ih iskoristiti kao što su to uradili u Bugarskoj - rekao je selektor i pomenuo Aleksandra Kataija, dodavši da je zadovoljan njegovom igrom, kao i to da su svakom igraču "vrata širom otvorena" pa tako i Zvezdinom "plejmejkeru".

(A. Bulatović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.