STANKOVIĆ PRECRTAO VEZISTU IZ PLANOVA: Zvezda ostaje bez fudbalera, na stolu dve opcije!
Foto: Starsport©

kraj saradnje

STANKOVIĆ PRECRTAO VEZISTU IZ PLANOVA: Zvezda ostaje bez fudbalera, na stolu dve opcije!

Kipar ili Poljska

Objavljeno: 11:10h

Pominjali su čelni ljudi Crvene zvezde da će biti odlazaka sa Marakane u predstojećem periodu, a jedan od igrača koji će najverovatnije napustiti redove crveno-belih je Veljko Simić.

Krilni vezista Zvezda nije u planovima Dejana Stankovića, pa će morati da traži novu sredinu. Kako javlja "Mozzart sport", Simić ima ponude iz Poljske i sa Kipra.

foto: Starsport©

Najglasnije se priča o kiparskom Apolonu, koji bi prvo uzeo Simića na jednogodišnju pozajicu, da bi sledeće sezone trebalo da otkupi njegov ugovor za pola miliona evra.

Zvezdino dete iz genreacije 95' je imalo svoje dobre momente u dresu matičnog kluba, pogotovo na uslovno rečeno manjim utakmicama, međutim, odaje se utisak da je u mnogo bitnijim mečevima podbacio.

Posle osvajanja Serije A Juventus može da se posveti onome zbog čega je skupo platio Kristijana Ronalda – napadu na Ligu šampiona. Večeras (21.00) čeka Lion koji ima prednost od 1:0 iz prvog meča. Kvota na keca je 1,45, a Hendikep pobeda (sa dva ili više golova razlike) koja bi Juveu donela prolaz je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lion.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.