NBA LEGENDA UPLOVILA U SPLIT NA JAHTI OD 150 MILIONA DOLARA: Slavni as stigao u Hrvatsku i ne plaši se korone!
Foto: Profimedia

uživa

NBA LEGENDA UPLOVILA U SPLIT NA JAHTI OD 150 MILIONA DOLARA: Slavni as stigao u Hrvatsku i ne plaši se korone!

On će sa porodicom i prijateljima krstariti Jadranskim morem narednih dana

Objavljeno:

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Irvin Medžik Džonson ne mari za koronavirus i uveliko užive u letovanju po Evropi, a sada je svojom luksuznom jahtom uplovio u Split.

Legendarni bivši igrač i čelnik Lejkersa odlučio je da jedan deo odmora, zajedno sa prijateljima i porodicom provede u Hrvatskoj i krstaćeri Jadranskim morem.

Medžik će Jadranom poloviti u isto tako magičnoj jahti "Aquila" koja je duga 85 metara i vredna je oko 150 miliona dolara.

U petak se Splitom proširila vest kako u jedan poznati splitski restoran oko 20 časova dolazi Majkl Džordan, legenda svetske košarke i Čikago Bulsa. Kolege iz Hrvatske su požurili da ovekoveče dolazak Džordana u Split, ali od fotografije nije bilo ništa, jer se pokazalo da vest nije tačna, te da u Split, stiže Medžik a ne “leteći Majkl”.

Mnogi su sumnjali i da je ova vest tačna, ali zahvaljujući Nini i Mariju, koji su zaposleni ispred renomiranog splitskog restorana, ispred koga se vezuju mega jahte, stigla je i slika Medžika Džonsona koji je stigao u Hrvatsku na odmor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.