SVE JE PALO NA JOKIĆA, A ON NIJE MOGAO SAM: Ubedljiv poraz Denvera na početku nastavka NBA lige u Orlandu!
Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA

SVE JE PALO NA JOKIĆA, A ON NIJE MOGAO SAM: Ubedljiv poraz Denvera na početku nastavka NBA lige u Orlandu!

Nedostajali su ostali igrači srpskom reprezentativcu i Denveru

Objavljeno: 22:09h

Nikola Jokić nije mogao sam protiv Majamija! Denver je doživeo poraz u prvom meču nastavka NBA lige u "Mehuru" u Orlandu, pošto je "vrelina" sa Floride bila bolja 125:120.

Kratka klupa bila je pre svega glavni razlog za poraz Nagetsa jer su ušli u ovaj meč bez čak trojice bekova iz startne postave i to se osetilo u igri ekipe iz Kolorada.

U takvoj konstelaciji snaga sve je skoro palo na pleća našeg Nikole Jokića koji je vukao dok je mogao, ali ni on nije svemoćan bio u ovom slučaju. U prvom poluvremenu je bio odličan sa 14 poena, ali se umorio u nastavku i nije mogao da izvuče dodatnu snagu iz sebe.

Srpski reprezentativac je meč završio sa 19 poena uz šut iz igre 7/16 i samo jednu pogođenu trojku iz 5 pokušaja, a dodao je još i 7 skokova i 6 asistencija za 34 minuta na terenu.

Ekipu Hita su predvodili Bem Adebajo i Džimi Batler sa po 22 postignuta poena, s time što je sjajni centar dodao i 9 skokova i 6 asistencija.

Ipak, "x faktor" na ovom meču bio je u stvar Keli Olinik koji je u poslednjim trenucima meča i definitivno prelomio sa dve trojke i jednim zakucavanjem. Na kraju je postigao 20 poena, dok je Dankan Robinson ubacio 17.

U redovima Nagetsa uz Jokića jedini raspoložen je bio Grent sa 19 poena, 13 je ubacio Moris, 11 Porter Džunior i 10 Krejg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.