MILOJEVIĆ DOLAZI NA MARAKANU, ALI DA KUPUJE: Želi jednog svog komandanta, pregovori već počeli!
Foto: Starsport©

sjajno su sarađivali u zvezdi

MILOJEVIĆ DOLAZI NA MARAKANU, ALI DA KUPUJE: Želi jednog svog komandanta, pregovori već počeli!

Ipak, transfer bi morao da sačeka septembar

Objavljeno:

Da li će doći do ponovnog okupljanja Vladana Milojevića, Marka Marina i Miloša Degeneka?! Kako javljaju mediji u Saudijskoj Arabiji, mogućnost za to postoji.

Već duže vreme se spekuliše o transferu reprezentativca Australije iz Crvene zvezde i vrlo lako se može desiti da do kraja leta napusti Marakanu, posebno što na prijateljskim utakmicama trener Stanković ga nije uigravao u poslednjoj liniji.

Pominjalo se da se za njegovo zdravlje raspituje Spartak iz Moskve, a sada stiže vest da bivši trener Vladan Milojević želi baš njega da vidi u svojoj odbrani u Al Ahliju koji je preuzeo pre nekoliko meseci, štaviše, navodi se, da su pregovori s igračem već počeli.

foto: Starsport©

Njih dvojica su imali sjajnu i plodonosnu saradnju u redovima crveno-belih, ali je najveći problem za ovaj transfer to što klub iz Džede ima već maksimalan broj stranaca (7) i Degenek bi morao da čeka do septembra kada počinje prelazni rok u Saudijskoj Arabiji, kako bi neki od stranih igrača napustio klub i oslobodio mu mesto.

S druge strane, pak, za iskusnog štopera je navodno zainteresovan i Al Šababa iz iste zemlje, koji nema problema sa kvotom stranih fudbalera.

Degenek je već igrao šest meseci u Saudijskoj Arabiji, kada je iz Zvezde prešao u Al Hilal, ali se posle samo pola godine vratio na Marakanu prošlog leta.

Tada su ga Saudijci platili milion i po evra, a sada se pretpostavlja da će Zvezda tražiti najmanje 3 miliona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.