JOŠ JEDAN SENZACIONALNI TRANSFER O KOM SE PRIČA: Zvezda za ove pare može do čuvenog napadača!
Foto: Starsport©

šuška se, šuška

JOŠ JEDAN SENZACIONALNI TRANSFER O KOM SE PRIČA: Zvezda za ove pare može do čuvenog napadača!

Videćemo šta će biti od ove priče

Objavljeno:

Crvena zvezda se zaletela i nema nameru da stane. Posle dovođenja Gelora Kange krenule su priče o novom senzacionalnom transferu. Pojedini mediji su preneli informaciju da je italijanski napadač Federiko Makeda na meti kluba sa Marakane.

Fudbaler koji je imao istorijski debi u dresu Mančester Junajteda. Protiv Aston Vile ušao je pri rezultatu 2:1 za protivnički tim, da bi u 93. minutu postigao pobednički gol za 3:2 i zaludeo Ostrvo. I u sledećem premijerligaškom meču je pogodio posle samo 46 sekundi na terenu.

Delovalo je da Ser Aleks Ferguson ima buduću superzvezdu fudbala, ali umesto toga je Makedova karijera je krenula nizbrdo. Nakon mnogo traženja i promena klubova, Italjan se pronašao u grčkom Panatinaikosu, gde je imao dobru sezonu iza sebe.

Kolege iz "Monda" su konktaktirale grčkog novinara Hristosa Konstantinidisa sa portala "Sport Dog" kako bi saznali više o Makedi. Grčki novinar je otkrio cemu za koju bi Zvezda mogla da dovede napadača.

- Panatinaikos želi oko milion evra, ali ne bi propustili priliku i da ga prodaju za manje, oko 800.000 evra. Takođe, nisu tačne informacije da Makeda u Atini zarađuje pola miliona, njegova plata je tek oko 200 hiljada evra - rekao je Konstantinidi sza "Mondo".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.