Grobari ih nikad neće preboleti: Ovo su najbolnija ispadanja Partizana iz Evrope! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Inspirisano poslednjim blamom

Grobari ih nikad neće preboleti: Ovo su najbolnija ispadanja Partizana iz Evrope! (VIDEO)

Posle novog razočarenja koje su igrači u crno-belim dresovima priredili svojim navijačima red je i da se prisetimo još nekih od njih
Objavljeno:

Partizan je posle 19 godina doživeo eliminaciju iz evropskih kupova već na prvom koraku. Crno-beli su zaustavljeni na prvoj prepreci i ispali su u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od Zaglebja iz Lubina.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Uprkos suprotnim očekivanjima javnosti i renomeu kluba, ekipa iz Humske u 210 minuta igre nije uspela da da gol poljskom predstavniku i eliminisana je posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca, te su na taj način srušene nade i očekivanja navijača koja su bila velika kada je u pitanju igranje u Ligi Evrope.

Grobari od ranog jutra dele samo ovu fotku! (FOTO)

foto: Saša Pavlić Koky

Izuzetno je zabolelo ispadanje Grobare, i mnogi misle da je sramota što je njihov klub ispao već na prvoj prepreci, i to od ekipe sa mnogo skromnijim imenom i ugledom u Evropi u odnosu na Partizan, a upravo je i to povod za naš tekst da se prisetimo svih onih bolnih, teških i u neku ruku nedopustivih ispadanja crno-belih iz Evrope.

Partizan - Dinamo Drezden 0:0, 0:6 (Kup sajamskih gradova 1970)

Bez obzira na to što je nekadašnji velikan iz Istočne Nemačke bio u to vreme respektabilan tim, najbolnija stvar u svemu tome jeste taj najubedljiviji evropski poraz koji su crno-beli doživeli u svojoj istoriji i to u revanšu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.