Murinjo je provokacijom naterao Ibru da dođe u Junajted, gde je već napravio pometnju! (FOTO)
Foto: AP

zna ga u dušu

Murinjo je provokacijom naterao Ibru da dođe u Junajted, gde je već napravio pometnju! (FOTO)

Portuglaski trener je ispričao kako je tokom pregovora uspeo da ubedi Šveđanina da se preseli na "Old Traford" i odustane od igranja u Ligi šampiona
Objavljeno: 13:02h

- Da se razumemo, on je veoma bogat čovek. Zarađivao je mnogo novca tokom cele karijere, osvojio je toliko toga... Jedino što vam preostaje je da mu kažete 'Hajde dođi da probaš da osvojiš prvenstvo koje je najteže osvojiti. Ako osećaš da to možeš, naravno... A ako misliš da ne možeš, pa idi onda u Ameriku, Kinu, ili ostani u Francuskoj još jednu sezonu'. I, ovaj momak je prihvatio izazov. Kada sam mu rekao da sam ja trijumfovao u Engleskoj, a on nije, pomislio je "Aaaa! Hoću da dođem! Hoću da uzmem sve!". Njegova motivacija je velika. A i telo mu je neverovatnom stanju. Znate, naša prava starost nije ona koja je navedena u ličnoj karti, već je ona u našoj glavi, u našem telu, u našem stavu. Kažem vam, ovaj momak je mlad, njegovo telo je ne-ve-ro-vat-no - ispričao je Murinjo.

foto: Reuters

Inače, Ibrahimović je već uspeo da u svom stilu napravi pravu pometnju u Junajtedu, pa se tako malo prepucavao sa legendom kluba Erikom Kantonom, a onda i oduzeo broj na dresu Antoniju Marsijalu.

Tako će on sledeće sezone nositi "devetku", a ne tinejdžer koji je prethodne sezone oduševio igrama, koji je sada morao da preuzme broj 11.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.