BIŠEVAC O SUSRETU SA ZVEZDINIM DŽELATOM: Čim sam ga video, opalio sam mu ćušku!
Foto: Starsport©

hit priča

BIŠEVAC O SUSRETU SA ZVEZDINIM DŽELATOM: Čim sam ga video, opalio sam mu ćušku!

- Šta ti je fudbal, Gameiro uopšte nije bio starter u Strazburu - prisetio se Biševac

Objavljeno:

Bivši štoper Crvene zvezde Milan Biševac se prisetio utakmice na čiji pomen svakom navijaču kluba sa Marakane nešto zakuva u stomaku. Te 2005. godine crveno-beli su imali sjajnu generaciju i bili su na samo korak od proleća u Evropi, ali se desio Strazbur.

Ekipa koja nije imala nikakav takmičarski značaj je zahvaljujući tada mladom Kevinu Gameiru došla do dva brza gola i uništila je snove Delija.

Biševac je gostujući kod poznatog novinara Neše Petrovića ispričao zanimljivu anegdotu kada je prvu put nakon te utakmice sreo Zvezdinog dželata. Njih dvojica su zajedno bili članovi Pari Sen Žermena.

- Čim sam ga video, opalio sam mu ćušku. Setio se svega. Šta ti je fudbal, Gameiro uopšte nije bio starter u Strazburu. Ta utakmica im nije ništa značila i trener je pružio šansu igračima iz B tima. Ja sam kod tog prekida stajao po centrali, lopta me je zakačila taman toliko da preleti Bastu i da dođe na drugoj stativi do Gameira. Dečko je visok metar i žilet, ali ko nam je kriv. Rekao sam mu posle u Parizu ’zar si baš morao da se pojaviš tamo gde ne treba - rekao je Biševac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.