ENGLESKI BOGATAŠ ŽELI LUKU JOVIĆA: Pitanje je može li i sam Zidan da odbije ovako unosnu ponudu!
Luka Jović i Zinedin Zidan, Foto: Profimedia

INFO SA OSTRVA

ENGLESKI BOGATAŠ ŽELI LUKU JOVIĆA: Pitanje je može li i sam Zidan da odbije ovako unosnu ponudu!

Iako smo vam pre neki dan napisali da će Jović gotovo sigurno da ostane u Realu, Englezi očito nisu čitali Espreso.co.rs

Objavljeno:

Iako smo vam već pisali ovih dana da imamo informaciju da će Luka Jović da ostane u Real Madridu, i to iz najbližih njegovih izvora, Englezi očito da nisu čitali naš sajt, a u međuvremenu se, navodno, pojavio još jedan interesent za njegove usluge.

Naime, Njukasl, koji bi trebalo da otkupi fondacija PIF iz Saudijske Arabije, na čijem je čelu princ Mohamed bin Salman, želi da pozajmi srpskog golgetera.

Saudijci čekaju samo da dobiju dozvolu za preuzmanje vlasništva nad „svrakama“ od Majka Ešlija, koje će se dogoditi verovatno i uprkos tome što Premijer liga možda neće biti ni prenošena u Saudijskoj Arabiji naredne sezone (ali to je jedna sasvim druga tema).

Jović na treningu Reala
Jović na treningu Reala foto: EPA/J.J. Guillen

Mediji sa Ostrva navode da će u slučaju kupovine od strane kraljevske porodice bliskoistične države, Njukasl potrošiti oko 300 miliona evra u prelaznom roku, a problem u napadu će se rešiti angažovanjem Jovića.

Naime, Njukasl je navodno spreman da Jovića dovede na pozajmicu, a da na kraju sezone plati Realu 60 miliona evra, za koliko ga je šampion Španije i doveo iz Ajntrahta iz Frankfurta.

To je ponuda koju teško da i sam bogati Florentino Perez može da odbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.