PIKANTNI DETALJI IZ KOLINDINE PROŠLOSTI: Bivša predsednica Hrvatske otkrila kako je završila sa golim fudbalerima!
Kolinda na finalu Svetskog prvenstva, Foto: Printscreen/RTS

LUDA PRIČA

PIKANTNI DETALJI IZ KOLINDINE PROŠLOSTI: Bivša predsednica Hrvatske otkrila kako je završila sa golim fudbalerima!

- Recite mi ko bi to odbio? I kakva bih to predsednica bila da sam se pojavila na stadionu, a da nisam pozdravila igrače? - rekla je Grabar Kitarović

Objavljeno:

Nova članica MOK-a i bivša predsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović otkrila je kako je na Mundijalu u Rusiji 2018. godine završila u svlačionici reprezentacije Hrvatske.

Navijala je Kolinda na Svetskom prvenstvu samo tako, radovala se svakoj pobedi Hrvatske na Mudnijalu, čini se, više od svakog istinskog ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Delila je zagrljaje šakom i kapom! Grlila je fudbalere, sekektora, protivničke igrače, visoke zvaničnike, Makrona, Putina, redare na stadionu... A fotke iz svlačionice hrvatske reprezentacije obišle su svet.

Kolinda i Makron
Kolinda i Makron foto: Profimedia

Dve godine kasnije, u intervjuu za "Večernji list", Kolinda Grabar Kitarović otkrila je detalje sa Mundijala u Rusiji.

- I pre Rusije čestitala sam mnogim sportistima na njihovim pobedama, a ponekad je to zbog mojih programa i žurbe bilo jedino moguće odmah nakon utakmica. U Rusiji me je, još u Nižnjem Novgorodu, selektor Dalić pozvao da dođem ako pobedimo, što sam naravno i prihvatila, rekavši da ću doći bez obzira na rezultat - otkrila je Kolinda i dodala:

- Recite mi ko bi to odbio? I kakva bih to predsednica bila da sam se pojavila na stadionu, a da nisam pozdravila igrače? - rekla je Grabar Kitarović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.