PA KAKO DA DAJE GOLOVE KAD NEĆE DA MU DODAJU LOPTU: Igrači Reala namerno ignorišu Jovića! Ovaj snimak sve dokazuje!
Foto: Printscreen/Twitter/@LukaJovic18i

neverovatno

PA KAKO DA DAJE GOLOVE KAD NEĆE DA MU DODAJU LOPTU: Igrači Reala namerno ignorišu Jovića! Ovaj snimak sve dokazuje!

Srbin je na udaru španske javnosti sve vreme, a niko ne obraća pažnju na ove detalje

Objavljeno:

Luka Jović je imao prvu sezonu u Real Madridu za zaborav i to nije nikakva tajna, ali čini se i da su kritike na njegov račun bile ponekad i preterane.

Srpski fudbaler nije imao dovoljno šansi da se istakne u timu, postigao je samo 2 pogotka što je premalo od igrača koji je prošlog leta plaćen 60 miliona evra i zato ne možemo reći da je iznenađenje što ga je "Marka" stavila u tim najvećih promašaja prošle sezone.

foto: Profimedia

Međutim, nekada nije bilo sve do Srbina, jer u nekim situacijama kada je bio na terenu, čini se kao da su ga saigrači bojkotovali.

Pričalo se o tome i ranije, a sada po završetku Primere, izbačen je još jedan snimak koji govori u prilog tome da pojedini saigrači ignorišu srpskog napadača i kao da namerno neće da mu dodaju loptu kada je on u odličnoj poziciji da postigne gol.

Na ovom videu se vidi kako u nekoliko situacija se Jović sjajno kreće u napadu, otvara se, traži loptu, pokazuje saigračima gde da mu je pošalju čime ostaje takoreći 1 na 1 sa golmanom, ali avaj, svaki put su se oni sebično odlučivali na individualne akcije ili neka druga rešenja i to se loše završavalo po ekipu.

Ipak, Luka će dobiti svoju priliku naredne sezone da definitivno pokaže da je dostojan dresa "kraljevskog kluba", to je i Espreso u ponedeljak prvi objavio, a nešto kasnije je tu informaciju potvrdio i Zinedin Zidan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.