VIŠE DILEME NEMA: Zidan jednom za svagda objasnio gde Jović nastavlja karijeru i zašto!
Jović i Zidan, Foto: Profimedia

PRIČAO I O AZARU

VIŠE DILEME NEMA: Zidan jednom za svagda objasnio gde Jović nastavlja karijeru i zašto!

Posle ovoga, vreme je da sva nagađanja prestanu

Objavljeno:

Real Madrid je pre par dana osvojio 34 titulu prvaka Španije. Tvorac velikog uspeha je, naravno, legendarni Zinedin Zidan. On je prekinuo dvogodišnju dominaciju Barselone i tako vratio Kraljevski klub na mesto na kome je često bio, ali poslednji put 2016/17.

- Hvala igračima, jer da nije bilo njih, njihove volje i želje do ovoga ne bih došlo. Presrećan sam. Ovo mi je najdraži trofej, jer smo do njega došli posle dosta uspona i padova - rekao je francuski stručnjak.

Zidan je osvojio jedanaest trofeja kao trener Reala, od toga čak četiri uzastopne Lige šampiona, ali tek je drugi put šampion Španije. Luka Jović je osvojio četvrti trofej u karijeri. Sa Crvenom zvezdom je bio šampion Srbije 2016/17, sa Ajntrahtom je osvojio Kup Nemačke 2018, a sa Realom posle Super kupa Španije i šampionat.

Luka Jović na treningu Reala
Luka Jović na treningu Reala foto: EPA/J.J. Guillen

Mladi srpski napada se nije naigrao u ovoj sezoni u dresu Reala (770 minuta), postigao je dva gola, ali povrede su ga ponajviše sprečile da se dokaže, a ni korona nije pomogla.

Napadač reprezentacije Srbije se na poslavi titule slikao samo sa Lukom Modrićem i Zinedinom Zidanom koji ga je zagrlio.

- Jović je mlad igrač i treba mu vreme. Ja sam strljiv kada je on u pitanju. Isti slučaj je bio i sa Azarom. Mnogo više smo očekivali od njega, ali su ga povrede omele u tome. Očekujem od njih dvojice da naredne sezone zablistaju u pravom sjaju. Ja sam to rekao i čelnicima kluba - rekao je Zidan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.