KRSTOVIĆ PREKINUO ZVEZDINO MUČENJE PROTIV NOVOG SUPERLIGAŠA: Nebeski skok za drugu pobedu na pripremama!
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Pripreme FK Crvena zvezda

KRSTOVIĆ PREKINUO ZVEZDINO MUČENJE PROTIV NOVOG SUPERLIGAŠA: Nebeski skok za drugu pobedu na pripremama!

Utakmicu ste mogli da gledate u "lajvstrimu"

Objavljeno: 21:18h

Crvena zvezda je upisala i drugu pobedu na pripremama koje sprovodi u Srbiji, ali se dosta namučila da bi slomila otpor Metalca iz Gornjeg Milanovca 1:0.

Povratnik u Superligu je dugo odolevao i tek u finišu poklekao pred naletima šampiona Srbije, a gol Nikole Krstovića je presudio.

Stanković je izveo pomalo možda neočekivanu startnu postavu u ovom meču, pošto su od prvog minuta na terenu bili Sanogo, Tomane, Hajdin i novajlija Spiridonović.

Upravo je on imao prvu priliku za pogodak na meču kada ga je Katai ostavio 1 na 1 sa golmanom, ali je Spiridonoviću čuvar mreže skinuo taj udarac.

Do kraja prvog poluvremena vredan pomena je bio nalet Zvezde u 26. minutu, a minut kasnije je Tomane pokušao da iznudi penal, ali mu to nije prošlo pa je morao da se zadovolji kornerom.

U drugu polovinu meča je Zvezda ušla sa Vukanovićem na mestu centralnog napadača umesto Tomanea da bi od 65. minuta Stanković izmenio gotovo kompletan tim.

Ništa to nije uticalo na promenu dešavanja na terenu, utakmica je bila poprilično dosadana i bez većih uzbuđenja sve do 89. minuta kada je mladi Nikola Krstović skočio sjajno na centaršut Gobeljića i pogodio mrežu.

Crvena zvezda: Borjan (od 65. Katić), Gajić (od 65. Gobeljić), Milunović (od 65. Degenek), Pankov (od 65. Babić), Hajdin (od 32. Eraković), Petrović (od 65. Jovičić), Sanogo (od 65. Vulić), Ivanić (od 65. Nikolić), Spiridonović (od 65. Radulović), Katai (od 65. Krstović), Tomane (od 46. Vukanović).

Utakmicu ste gledali na "lajv strimu" ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.