STIŽE ZAMENA ZA RODIĆA: Zvezda završava sjajan posao, igraču se sređuje srpski pasoš!
Foto: Prinskrin

blizu je dolaska

STIŽE ZAMENA ZA RODIĆA: Zvezda završava sjajan posao, igraču se sređuje srpski pasoš!

Deluje kao veoma dobro rešenje

Objavljeno:

Jedna od najdeficitarnijih pozicija u fudbalu jeste pozicija levog beka. Kao i mnogi timovi širom sveta i Crvena zvezda ima malih problema sa tim mestom u timu.

Naravno, tu je neprikosnoveni Milan Rodić, koji je jedna od najvećih konstanta u igri crveno-belih, ali o njegovom odlasku sa Marakane se sve glasnije priča i veoma je realno da napusti redove srpskog šampiona. I dalje nema konkretnih ponuda za Rodića, međutim, Zvezda mora da gleda u budućnost i traži novo rešenje na mestu levog beka.

U Srbiji je ponuda voma tanka, tak oda su se crveno-beli okrenuli inostranstvu, tačnije Sloveniji, gde su naciljali Maria Jurčevića, javlja dobro obavešteni Mozzart Sport.

Bek ljubljanske Olimpije je u podmaklim pregovorima sa Crvenom zvezdom i vrlo je moguće da ćemo ga naredne sezone gledati u Beogradu. Reč je momku koji bi na Marakanu stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao važeći ugovor sa Zmajčikima. Jurčević iza sebe ima odličnu sezonu, bio je jedan od najboljih igrača Olimpije, a pored pozicije levog beka može da igra i u veznom redu.

Još jedan benefit kod dovođenja Jurčevića jeste taj što bi Zvezda ne bi na Jurčevića gledala kao na stranca, pošto bi ekspresno dobio srpski pasoš, na konto rodbinskih veza iz Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.