OVAKO JE UHAPŠEN MALBAŠA: Poznati novi detalji, možete li da poverujete u ovo?!
Nikola Malbaša, Foto: Starsport©

užas

OVAKO JE UHAPŠEN MALBAŠA: Poznati novi detalji, možete li da poverujete u ovo?!

- Još je nejasno šta se dogodilo te večeri i sa kim se sve Igor sukobio

Objavljeno: 21:34h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas bivšeg fudbalera Partizana Nikolu Malbašu (43), zbog sumnje da je pre deset dana u Zemunu nožem više puta ranio Igora N. (47).

Njemu je zbog pokušaja ubistva određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako navode u policiji, Malbaša je 8. jula u Bačkoj ulici u Zemunu ušao u automobil oštećenog i nakon kraće verbalne rasprave zadao mu više uboda nožem u stomak, a zatim istrčao iz vozila i pobegao. Pojedini mediji su pre nekoliko dana izvestili da je, na okretnici autobusa GSP na linijama 18 i 83, Igor N. povrede zadobio u sukobu sa više nepoznatih osoba koje su mu nanele nekoliko ubodnih rana. Kolima Hitne pomoći odmah je prebačen u bolnicu, gde je operisan. Navodno, imao je višestruke ubode, nanete oštrim predmetom, a njegovo stanje je zasada stabilno.

- Još je nejasno šta se dogodilo te večeri i sa kim se sve Igor sukobio - rekao je izvor "Novosti" pre nekoliko dana. - Prema nekim informacijama, tu se zatekao i Malbaša, koji živi u blizini. Policija ga nije našla na adresi i za njim je raspisana potraga. On bi trebalo da donekle razjasni sve okolnosti krvavog događaja.

Inače, Igor N. je stari znanac policije i ima "debeli" dosije. Privođen je i pisane su mu krivične prijave zbog trgovine narkoticima, ali i krađe automobila, zbog čega je i osuđivan.

Otkud Malbaša u ovom društvu, javnosti nije poznato. Posle završetka fudbalske karijere, on se povukao u rodni Zemun i uplovio u privatan biznis. U ovom kraju živi i Igor N., a prema nekim informacijama, njih dvojica su svojevremeno bila čak i komšije, pa verovatno poznanstvo traje odranije. Da li je prošle nedelje sukob izbio između njih dvojice ili je bilo upleteno još osoba, znaće se po završetku istrage.

IGRAO U LIGI ŠAMPIONA

MALBAŠA je karijeru započeo u FK Zemun, da bi kasnije nastupao za Mladost iz Apatina. Prvoligašku afirmaciju doživeo je u Hajduku iz Kule, da bi u sezoni 2002/2003. potpisao ugovor za Partizan, u vreme dok je crno-bele trenirao Lotar Mateus, i u Ligi šampiona. Kao bek, nije se često upisivao u listu strelaca, ali je navijačima Partizana u lepoj uspomeni ostao njegov gol postignut u meču s Đurgardenom iz penala, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrao je potom za Terek, atinski AEK, Koblenc i kineski Šandong.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.