Božović na brutalan način vratio zvezdaše u realnost plasmana u Ligu šampiona!
Foto: Fonet

A mouče je spreman za ručak

Božović na brutalan način vratio zvezdaše u realnost plasmana u Ligu šampiona!

Trener crveno-belih je rekao koliko je otprilike potrebno da bi klub sa Marakane mogao da kaže "Ulazimo u Ligu šampiona"
Objavljeno:

Na pitanje da li će Aleksandar Luković ostati na klupi u revanšu, odnosno da li će ga zameniti Zoran Rendulić, Božović je odgovorio: "Ne znam odakle vam to, da ne lete dronovi?".

foto: Saša Pavlić Koky

Božović je rekao da će biti veoma teško ući u Ligu šampiona.

- Situacija je takva da niko ne treba da očekuje da neko kaže 'ajmo da uđemo'. Minimum tri godine rada treba da se to desi. Možda može da se desi nekom ludom srećom. U današnjem fudbalu, novac je nažalost sve. Vlasnik Ludogoreca ulaže 40-50 miliona evra godišnje, a mi smo toliko dužni. Zvezda je, uz sponzore, finansirala samu sebe, prodajom Marka Grujića, Predraga Rajkovića i Vukašina Jovanovića - rekao je Božović.

foto: Fonet

Prema njegovim rečima, ekipi će ako uđe u grupnu fazu evropskog takmičenja biti potrebno 25 igrača, plus golmani.

- Biće nam potrebno 25 igrača bez golmana, ako budemo igrali na tri fronta. To je neki broj koji bi trebalo da izdrži. Mi smo ekipa koja će imati mnogo utakmica. Svaki igrač nam je potreban u odredjenom momentu. Ja procenjujem ko će da igra. Možda pogrešim, ali ko radi taj i greši - kazao je Božović i dodao da postoji mogućnost da se dovede još pojačanja.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić". Božović je rekao da se nada da će tribine biti pune i da će njegova ekipa napraviti praznik svojim navijačima.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.