I DALJE IMAJU TOPOVE U NOGAMA: Stanković i Miljaš bombardovali golmane Zvezde!
Milijaš i Stanković, Foto: Starsport©

testirali čuvare mreže

I DALJE IMAJU TOPOVE U NOGAMA: Stanković i Miljaš bombardovali golmane Zvezde!

Čuvari mreže su i ovog puta radili odovojeno sa trenerom Pjerluiđi Briviom

Objavljeno:

Prvotimci Crvene zvezde danas su oko 11 časova odradili jedini trening četvrtog dana priprema na Divčibarama. Ovoga puta, stručni štab je fokus bacio na vežbe snage, balansa i izdržljivosti, kao i na taktiku.

Počelo je uobičajenom aktivacijom kroz vežbe razgibavanja kako bi se fudbaleri što bolje zagrejali za predstojeći trening. Zatim je stručni štab podelio tim na dve grupe. Prva grupa je na terenu hotela “Crni vrh” do sitnih detalja uvežbavala taktičke zamisli trenera Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika. Upijali su informacije Zvezdini prvotimci, a kako i ne bi kad za učitelja imaju jednog od najboljih veznih fudbalera srpskog fudbala.

Dok je prva grupa bila na terenu, druga je radila u sportskoj sali na vežbama snage, balansa i izdržljivosti uz pomoć elastičnih traka, fitnes i balans lopti. Igrači su, pod budnim okom kondicionog trenera Federika Panonćinija marljivo pristupili na svakoj vežbi.

Grupe su se, posle nepunih 45 minuta, zamenile, tako da je svaki igrač podjednako radio i na snazi u sportskoj sali i na taktičkom delu treninga. Kada su obe grupe odradile sve što se od njih tražilo, okupili su se na centru terena i kroz neophodno istrezanje razgovorom završili su današnji trening.

Čuvari mreže su i ovog puta radili odovojeno sa trenerom Pjerluiđi Briviom, a zanimljivo je da su se, pred golmanskog kraj treninga, pridružili i Nenad Milijaš i Dejan Stanković koji su im šutirali na gol i tako im zadali prave muke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.