ZAŠTO MARKOVIĆ NIJE NA PRIPREMAMA PARTIZANA? Italijani objavili tačan razlog!
Početak priprema FK Partizan, Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

OČEKIVALI Smo GA, ALI GA NEMA...

ZAŠTO MARKOVIĆ NIJE NA PRIPREMAMA PARTIZANA? Italijani objavili tačan razlog!

On ima ugovor do 30 jula

Objavljeno:

Luka Marković je prethodnih nedelja trenirao sa Partizanom, a mnogi su ga očekivali i na pripremama na Zlatiboru, koje su crno-beli otpočeli u ponedeljak.

Zbog toga, skoro svi su se zapitali zašto ga nema na ovoj lepoj srpskoj planini, a odgovor je stigao putem italijanskih medija.

Luka Marković
Luka Marković foto: Printskrin

Marković ima ugovor sa Krotoneom do 30. juna i nije mu dozvoljeno da ide na pripreme sa drugim klubovima.

- Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Luku Markovića, ali on je fudbaler čiji je poslodavac Krotone, koji je na pragu ulaska u Seriju A. Dakle, on prima platu od Italijana i naravno da ne može da bude deo takmičarskog tima crno-belih niti da ide sa njima na pripreme sve dok je član drugog kluba, prosta stvar. Ako bi se Partizan dogovorio sa Krotoneom oko obeštećenja, onda verujem da bi Luka našao zajednički jezik sa klubom iz Humske, ali do tada zna se ko mu je gazda i ko mu uplaćuje zaradu na račun. Treniranje sa Partizanom radi održavanja forme je jedno, ali prelazak u taj klub nešto sasvim drugo i videćemo da li će do toga doći ovog leta. Jedno je sigurno, crno-beli su veliki klub - piše portal „Republika“ pozivajući se na izvore u italijanskom klubu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.